Connery

England knust, smed sejren væk i overtiden

Zidane sørgede for fransk sejr over England til sidst

Som det er også blevet diskuteret lidt på Connery så vandt Frankrig 2-1 over England i kampen om gruppe B.

Man kunne næsten se på englændere at de vidste de ville vinde kampen da der var 10 minutter tilbage. Og franskmændene lignede tabere. Men så tog nogle af de franske nøglespillere fat.
ANNONCE
Henry og Zidane

Det lignede en sejr til England indtil sidste minut. Der scorede verdens bedste spiller Zinedine Zidane et mål direkte på frispark. Det var et perfekt udført frispark og Englands målmand David James havde ikke en chance for at snuppe den. Den kan man også se på ham, han står næsten stille, da bolden allerede rammer netmasken.

Så få minutter efter kikser Gerrard et tilbagelæg og den opsnapper super hurtige Henry. Så er han alene foran målet og David James nedlægger ham - straffe i overtiden. Der var lidt tvivl om Henry selv skulle tage straffesparket, men det bliver i stedet den supercoole Zidane som sætter den sikkert i venstre side.

Sorteper

Hvem der er sorteper i den kamp er svært at sige. Der er egentlig to kandidater, David Beckham og Steven Gerrard. David Beckham skyder et ringe straffe da han sætter den lige i målmandens højde.

Den anden kandidat er Steven Gerrard. Det var ham der lavede tilbagelægningen til David James, som Henry opsnappede og udløste det andet mål. Men Gerrard havde gjort det godt hele kampen, og var manden der scorede Englands mål på hovedstød.

Så efter min mening er kampens sorteper David Beckham på grund af det dårlige straffespark. Selvom han dog spillede en respektabel kamp.

Frankrig bedst fra start

Frankrig var bedst i store dele af første halvleg, blandt andet med en storspillende Pirez som kommentatorne også nævnte er en meget intelligent fodboldspiller som lige ved hvor afleveringerne skal ligge. Måske var franskmændene så gode i starten på grund af englændernes nervøsitet. Hvis det ikke havde været for at opsat Paul Scholes så var England måske ikke kommet foran.

God kamp

Det var dog en fantastisk kamp, som var uhyre spændende og godt spillet. Man kunne dog godt se at den var meget fysisk præget, da mange spillerne spiller for Manchester United og Arsenal i den engelske liga som er rivaler. Kampen var desuden intensiv og dramatisk med en afslutning som slet ikke kan beskrives. Det er dog synd for englænderne, som var meget bitre efter kampen

Connery siger: Op med hovedet England, i kan nå det endnu!