Connery

Crysis 3 [Anmeldelse]

Selvom spillet godt nok udkom i Februar, så er det vel aldrig forkert med en anmeldelse? Vi har kigget nærmere på Crysis 3.

5 ud af 6 stjerner
Det er første gang jeg får smækket et Crysis spil i hånden og så er det 3’eren - dårlig timing fra min side. Men nu sidder jeg med det og så er det bare og komme i gang.

Det første jeg lægger mærke til er grafikken, utrolig flot og meget detaljeret, helt klart den bedste grafik jeg længe har set - jeg er allerede forelsket. Firmaet bag, Crytek er i mine øjne de som leverer den bedste grafik på markedet i dag.
ANNONCE
almostnerdy.com - Crysis 3 [Anmeldelse] almostnerdy.com

Historien

 
Når jeg så sidder og spiller, må jeg indrømme at jeg er helt blank mht. historien, da jeg ikke har spillet de andre spil. Alligevel bliver jeg hurtigt fanget af Crysis 3, men må lige smutte forbi Google og se hvad de kan fortælle om Crysis 1 og 2.


Efter godt 20 min. bag computer skærmen og efter have læst lidt om historien bag Crysis 1 og 2, kan jeg nu følge lidt med i historien igen. Jeg kan ikke andet end at anbefale at du gør det samme, hvis du altså er en nybegynder inden for Crysis-serien - du vil får meget mere ud af historien og derfor også spillet.
ANNONCE
digitaltrends.com - Crysis 3 [Anmeldelse] digitaltrends.com
Når man først forstår den, er historien rigtig god og spændende og jeg kan helt klart anbefale at man sætter sig og ser de små videoklips imellem missionerne, selvom det kan blive lidt langt i det en gang imellem, for jo mere man følger med starten, jo mere mening giver historien senere.


Det er ikke meget menneskeligt kontakt man har i spillet, faktisk så er det eneste menneske man er sammen med i spillet, makkeren Psycho, som også kendes fra 1. og 2. version. Jeg synes faktisk Psycho er meget underholdende karakter og stemmeskuespillet er helt i top, som her bliver spillet af britiske David Kennedy.
 
Men nu tilbage til controlleren, jeg kan allerede mærke trangen til at spille igen efter kun 20 min. pause. Afhængig allerede? Tjek.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce