Connery

Can I Kick it... Yes you can!

Q-Tip kommer til Danmark


De kalder ham et musikals geni, ham Q-tip fra A Tribe Called Quest. Nu kommer han for første gang til Danmark og spiller i Store Vega d. 15. August.


 


This is the real deal... Og Can I Kick it - Yes you Can.


Historien:



A Tribe Called Quest opstod i 1988, og det er blevet til sindsvagt mange fede ting siden da, dog mest for kendere og folk i Hip Hop miljøet.


 


Først med albummet People's Instivctive Travels and the Paths of Rythm fra 90' fandt bandet frem til det brede publikum nemlig med "Can I Kick it", som du ikke kan undgå at have hørt. A Tribe Called Quest har lagt grund til fantastisk mange andre rappere og er så old school at det er fedt!


 


 
ANNONCE
Can I Kick it... Yes you can!


Bedste rapper



A Tribe Called Quest bestod oprindelig af Q-Tip, Phife Dawg og Ali Shaheed Muhammad men der var aldrig nogen tvivl om, at Q-Tip var frontfiguren og nerven i bandet. Han er blandt andet blevet kåret til den bedste rapper/producer igennem tiderne af Allmusic.


 


I løbet af de seneste år har Q-Tip arbejdet sammen med forskellige folk som Dee-Lite, Mariah Carey, Whitney Houston og Janet Jackson, Mark Ronson, The Chemical Brothers som han vandt en Grammy sammen med i 2006 med sangen ”Galvanize” og rapperne Beastie Boys, Mobb Deep og Nas. 


 


I øjeblikket arbejder han med sange til Beyonce, Drake & Mary J Blige´s nye plader. Samt sin egen nye plade, der kommer til at hedde ”The Last Zulu”.  Q-Tip har også produceret numre på Kanye Wests & Jay-Z nye plade ”Watch the Throne” som udkom den 4. juli.


 


Can you Kick it - Hvis du har lyst så er det Store Vega d. 15 August.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce