Connery

Bevægelsesfølsom telefon fra Samsung

Den koreanske elektronikvirksomhed Samsung har lanceret en mobiltelefon der reagerer på bevægelser.

Bevægelsesfølsom telefon fra Samsung
Samsungs nyeste tiltag til markedet for mobiltelefoner, er en telefon der reagerer på bevægelser. Dette drejer sig om modellen SCH-S310 der indeholder en enhed der nøjagtigt beregner og konstatere bevægelser i 3D, hvorefter den omsætter dem til kommandoer som telefonens system dernæst fortolker.

Det er dog ikke kun selve bevægelsen i 3D der bliver registreret - også farten på bevægelsen spiller en rolle. Derved åbnes der op til et næsten uendeligt univers af kommandoer og muligheder.

- Denne teknologi vil fjerne behovet for komplekse tastaturer i mobiltelefoner, MP3-afspillere, digitalkameraer og andre håndholdte enheder. Dette vil specielt påvirke metoden hvorpå man styrer i spillene på sin mobiltelefon, lyder det fra Koreanske Samsung.

Telefonen registrerer bevægelser og omsætter det til data. Dette betyder, at skal man indtaste et telefonnummer, skal dette gøres ved at tegne tallene i luften med telefonen. Derudover kan man sige ja eller nej ved enten at tegne et "O" eller "X" i luften.

Som en tilføjelse, er telefonen udstyret med et kompas der er baseret på en magnetisk sensor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce