Connery

Aloe Blacc gæster Store Vega igen

Blacc is back: Aloe Blacc checker ind på Store Vega d. 15. november.

Aloe Blacc gæster Store Vega igen
Den amerikanske soulsanger/rapper Egbert Nathaniel Dawkins III aka. Aloe Blacc, genbesøger Store Vega til november, blot et halvt år efter sidste koncert. Så sent som tilbage i april spredte Aloe Blacc sine soulfyldte toner og funky rytmer ud i Store Vega, hvilket skete til en udsolgt og anmelderrost koncert. I første omgang var Aloe booket til at spille i Lille Vega, men grundet stor efterspørgsel og billetter, der forsvandt som dug for solen, blev koncerten flyttet.

Med overskriften  "Fløjlsblød soul-sanger bragte koncertgæster nær ekstase", skrev Politikens anmelder, Pernille Jensen, dengang "(...) hvor han i albumformat har en tendens til at blive en smule fersk i sit hypermelodiske univers af blæret vellyd, formåede han på scenen i Vega at hive selv mindre interessante numre fra "Good Things" op på et nyt niveau, ikke mindst takket været en særdeles velklingende vokal, der dansede ubesværet fra vild falset til kælderdyb croon."

Nu gentager han succesen d. 15. november, samme sted.

Aloe Blacc har haft travlt efter sidste års udgivelse "Good Things", der bl.a. indeholder de to populære hits "I Need A Dollar" og "Loving You Is Killing Me". Tiden siden er blevet brugt på at turnere kloden rundt og, til stor glæde for de mange danske fans, med to stop i København. Han har, siden sidste besøg, desuden indspillet nummeret "The Sound Of Swing (Part 2)", som er skrevet af danske Kenneth Bager og Thomas Troelsen.

Billetsalget åbner på Billetnet fredag d. 26. august kl. 10.00.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce