Connery

A new animal in town: Somersby Wild Cactus [Test]

Den nye Somersby cider har ramt markedet, vi har smagt på dråberne

A new animal in town: Somersby Wild Cactus [Test]
Somersby har lanceret en ny cider, og vi har sat os for lige at smage lidt på sagerne, for at se om det er den vi skal drikke de varme sommerdage (red: varme sommerdage føles meget langt væk lige nu)

Somersby Wild Cactus hedder den nye variant, der på etiketten siges at være en "cider with af taste of wild cactus". Samtidig proklamerer etiketten at der er "a new animal in town": Så hvordan ser det ud dette nye dyr?
Faktisk er det ikke så meget et dyr, som det er seks... Der er nemlig seks forskellige etiketter med dyreprint motiver. Vi valgte dog kun at bringe de fem - vi valgte flasken med påfugletryk fra! Hvorfor, spørger du? Fordi i vores optik passer det bedre med tryk af vilde og voldsomme rovdyrstyper, end fabulous dyreprint. Lord Somersby would approve.

Men dyreprintene er ikke en opfordring til at sidde forrest på stolene til catwalks og den slags. De er en opfrodring til at bryde op med konformiteten, sige farvel til spidsborgerlighed og VIP-tendenser, og i stedet at feste som et vildt dyr!
ANNONCE
ANNONCE
A new animal in town: Somersby Wild Cactus [Test]
Så, hvordan smager den stikkende cider?

"Den passer perfekt til de varme sommerdage vi alle går og drømmer om." 

"Hmm, smagen er lidt svær at fastlåse, men det må være den der kaktus de har puttet i flasken. Jeg har aldrig spist en kaktus før... Cideren har stadig den velkendte smag af æbler, men hvor den originale bare går ind i ganen og bliver sød, har Wild Cactus derimod et ekstra bid, der trækker det værste af sødmen af eftersmagen, og det er en meget forfriskende egenskab."

"Det er lidt som om Somersby møder Läkerol, du ved den der halspastil med cactus-smag.."

"Hvis man befinder sig midt på en ørkenagtig strand, er Wild Cactus den bedste kilde til væske - og damerne er helt sikkert pjattede med flaskens dyreprint."

"Sådan en iskold Wild Cactus her, en hængekøje og en steg der ligger og langtidssteger i kuglegrillen, det er tre ting til en herlig sommeraften."
ANNONCE
Konklusionen må være at den nye Somersby er ret god. Hvis du gerne vil have en sød cider med lidt bid i, er den det rette valg.
Navn: Somersby Wild Cactus
Alkohol: 4,5%
Smag: Æblecider med et strejf af cactus-figner og ingefær?
Size: 0,33 l
Del

Seneste nyt

Annonce