Connery

Wheeler Dealers: Trading Up

Discovery Channel er på banen igen med en serie for bilelskere.

Wheeler Dealers: Trading Up
På mandag kl. 21.00 på Discovery Channel kommer premieren på en serie for alle de drengerøve, der ikke kan få nok af biler. Programmet hedder Wheeler Dealers og går ud på, at vi følger en person, som forsøger at bytte sig sin vej helt op til de helt store benzinslugere. Serien garanterer masser af fede biler og kræs for kendere.

Selve programmet lyder som følgende:
Følg bileksperten Mike Brewer, når han navigerer gennem kulturen og særegenhederne i den internationale brugtvognsbranche i en helt ny sæson af "Wheeler Dealers: Trading Up".
Mike starter med bare $3.000 og en mission om at handle sig verden rundt og bruge sine forhandlertricks til at tilføre værdi til sine biler og arbejde sig op fra en billig hatchback til en superbil til en værdi á $30.000.

Mikes eventyr starter i Indien, hvorefter han rejser til Storbritannien, Sverige, Japan, Mexico, USA og Mellemøsten i jagten på den næste bilhandel, som skal bringe ham tættere på det ultimative mål. Undervejs på hans episke 137.000 km lange rejse skal han forsøge at tilpasse sig til udfordringerne på steder og i situationer, som ligger langt uden for hans komfortzone, mens han udforsker det pågældende lands pudsige og til tider vanvittige forhold til deres biler.

Fra Hindustan Ambassador til Triumph Spitfire, Saab 96 til 1967 Chevrolet Camaro – kan Mike handle sig vej til toppen?

Mon ikke man lige skulle slå et kig forbid Discovery og se denne nye serie?

Du kan se en lille forsmag på serien lige her:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce