Connery

Warrior Dash - Find din indre kriger frem

Er du mand nok til at klare forhindringerne i Warrior Dash?

Warrior Dash er et anderledes løb, med masser af forhindringer undervejs. Warrior Dash Danmark, er baseret på et populært amerikansk løbekoncept, der kombinerer løb og benhårde udrfordringer med efterfølgende spisning og fest.

Løbet er et 5 km forhindringsløb, der sidste år havde over 650.000 deltagere ved 60 forskellige events i USA, og i år afholdes det for første gang i Danmark.
Der er over 15 crazy forhindringer på ruten, noget der betyder at du ikke løber langt af gangen inden du støder på en forhindring, blandt de udfordringer man skal igennem: Løb gennem ild, mudderbadning, bestigelse af lodrette vægge og meget meget mere.
ANNONCE
Warrior Dash 2013, løber af stablen lørdag d. 22 Juni, i Valbyparken. En løbsbillet koster 395,- og for de penge får du, udover en super fed oplevelse; En t-shirt, en medalje, en gratis øl eller sodavand, live-musik, løbsbilleder og meget mere... Du kan enten købe billetten her: warriordash.dk/tilmeld-dig-lobet/ eller du kan være heldig at:
Vinde billetter til Warrior Dash 2013 i bunden af denne artikel.

Vi sætter nemlig 2 billetter til løbet på højkant, og du skal bare svare på et enkelt spørgsmål for at være med i konkurrencen.

Vindere udtrækkes mandag d. 20. maj, og kontaktes direkte.