Connery

Tykke mennesker

Er jeg den eneste, der undres over den måde mange overvægtige vælger at klæde sig på? Og hvordan mange anoreksilignende piger klæder sig?

Hvorfor er det lige at tykke mennesker vælger at gå i stramt tøj?

Forstå mig ret, jeg vil ikke dømme eller se ned på folk, der bærer på en stak ekstra kilo, men det irriterer mig altså lidt, når jeg gang på gang ser personer (mest kvinder skal jeg lige indskyde) gå i lidt for stramme og lidt for korte toppe og bukser. Det ser sgu ikke fikst ud, tøser. Det er et mega turn off. Det værste er jo, at de sikkert har stået og tænkt, at de ser åh så super fikse ud i den lille soltop, der også skal vise lidt mave.

Ja, det ser fikst ud, ja måske endda lidt frækt ud, når de rette personer vælger at trække i stramtsiddende jeans med lav talje og en lille top, der afslører en lækker mave, men når maven hænger ud over de lavtaljede jeans, hvis syninger skriger og er spændt til bristepunktet, så skal man måske tage sin påklædning op til revision.
ANNONCE
Tykke mennesker
Kan disse personer ikke selv se, at når deres badering af blævrende overskudsmave dingler frit og er totalt eksponeret for fremmedes beskuelse, så er det ikke fordi, at vi som beskuere synes det er pænt, men fordi vi ikke fatter, at nogen vil udstille sig selv på den måde? Ja, sådan har jeg det altså.

Men hvorom alting er, så skal samfundet jo trækkes med denne form for miljøforurening. Jeg mener, at man skal klæde sig efter sin krop, og har man lidt volumen, så er ordene "tight fit" og "close fit" og den slags måske noget man burde undgå. Der findes skam andet og ganske pænt tøj til personer i str. XXL og derover.
ANNONCE
Tykke mennesker
Retfærdigvis skal jeg så lige pointere, at tynde mennesker i stramtsiddende tøj, heller ikke er et hit. Altså de her anoreksi look-a-like piger, hvis lår er på tykkelse med deres ankler.

Jeg så et eksempel på, at for stort tøj er grinagtigt. En sort mand kom gående på modsatte fortov. Han var ret underholdende, dog uden at vide det selv, sådan som han kom spankulerende i sin 4 numre for store jakke og meget, meget løse bukser, der selvom de var hevet helt op til hagen, var i besiddelse af en anseelig hængerøv. Han har sikkert også stået hjemme ved klædeskabet og tænkt for sig selv, at han så hammer sej og vildt moderne ud.

Det kan jo tænkes, at han har fundet tøjet frem, fra da han engang var tyk. Hvem ved?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce