Connery

Tusindevis af Twitter-brugere skælder ud på den forkerte Will Smith

Will Smiths lussing til Chris Rock har skaffet Oscars 2022 massiv omtale, men i midten af internettets debatter sidder en anden Will Smith med en del af lorten

Skuespilleren Will Smith overskyggede sin egen award for bedste skuespillere, da han tidligere på awardshowet sprang på scenen og gav komiker Chris Rock en lussing, efter at have fremsagt en joke på Will Smiths kone, Jada Pinkett-Smiths bekostning. 

Du har uden tvivl allerede set episoden, men hvis det er helt nyt for dig, kan du se den her

Den slags situationer skaber både debat, vredesudbrud og en heftig hold-mentalitet - og det sker også på Twitter, hvor 'Will Smith' trender massivt på globalt plan, mens internettet kommer til orde med deres take på fadæsen. 

ANNONCE

Midt i den shitstorm der omgærder Will Smiths navn, sidder en anden Will Smith. Will Smith, der går under Twitter-navnet @willsmith er ikke skuespilleren, men derimod en mindre kendt amerikansk Podcast-vært, der dog har følgere nok, til at være udstyret med Twitters verifikations-badge. Et privilegie som mange både kendisser og indholdsskabere drager gavn af, for at minimere muligheden for misforståelser og folk der udgiver sig for at være dem. 

Netop det blå badge, ser dog ud til at være lidt af en ulempe for podcasteren Will Smith, for tweets i tusindevis drejer vreden mod skuespilleren Will Smith i podcasteren Will Smiths retning. 

ANNONCE
Tusindevis af Twitter-brugere skælder ud på den forkerte Will Smith

Det er ikke første gang, at podcaster-Will har modtaget post til skuespiller-Will, men øjeblikket under Oscar-showet stod uden tvivl ud for podcasteren, der umiddelbart efter situationen havde udspillet sig på live-TV tweetede 'oh shit.' Dette tweet blev hurtigt fulgt op med en forklaring om, at han altså ikke er den Will Smith, men forklaringen har ikke glattet nok ud, for de rasende kommentarer mod Will Smith fortsætter i massive mængder. 

I mellemtiden har podcasteren Will Smith samlet mere end 15.000 nye følgere op på Twitter, så måske han ender med et en større følgerskare til sine podcasts om Tech og gaming?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce