Connery

Tips og tricks til at skabe en mere personlig indretning

Dette indhold er sponsoreret 


Uden at snakke for meget om stereotype kønsroller, så er det i mange henseender kvinder som lige sætter prikken også i’et i indretningen. Når man bor alene, kan det derfor være lidt svært at få helt styr på indretningen, så det ser hyggeligt, moderne og indbydende ud på én og samme tid. Det er ikke alle der er lige gode til at få prioriteret den personlige del af et hjem. Derfor ender mange hjem med at se lidt kedelige ud, og måske lidt for meget ligesom et upersonligt hjem i et boligmagasin. For at et hjem ikke skal se for kedeligt ud, handler det om at få mere personlighed ind. Derfor kommer der her tre tips til at få mere personlighed ind i din indretning.

Start med at få noget på dine vægge

Et godt sted at starte er med at få noget op på væggene. Det kan for eksempel være med billeder og plakater i rammer. Spørger du diverse boligstylister, er et af de helt store hits for tiden at få en masse kunst og billeder på væggene. Faktisk sådan, at det hurtigt kan fylde en hel væg. Det kan være med alt fra gamle familiebilleder i ramme, eller noget så simpelt som plakater der kunne involvere bybilleder, kultur, natur, dyr, sangere og meget mere. Du kan også prøve med wallstickers, som er en nem måde, hvorpå du kan gøre dine vægge mere spændende. Wallstickers er samtidig nemme at få på væggen og ned uden, at du ville kunne se nogle mærker på væggen. Det kunne for eksempel være i form af et danmarks kort i en fin, sort silhouette. 

Ind med nogle farver 

Skal det være mere personligt og spændende, så bør du prøve at få nogle farver på de kedelige hvide vægge. Du kan tage udgangspunkt i dine yndlingsfarver, og arbejde videre ud fra dem. Det kan være en god idé at undgå de skarpeste farver. Brug i stedet nogle med et mere støvet udtryk, så du ikke bliver for træt af dem for hurtigt. Du kan herfra overveje, om de skal være lette og lyse, eller om de skal være mørke og tunge. Begge dele giver et fantastisk udtryk fyldt med personlighed. Det kunne eksempelvis være en blå farve, som du er vild med. Sådan en blå kan være helt dunkel og mørk i soveværelset, men let og fin inde i stuen. 

Frem med (bare lidt) nips, hygge og fyld 

En sidste idé er at få flere ting ind i hjemmet. Flere ting som emmer af hygge og som viser, at der faktisk er nogle som bor i hjemmet. At det ikke bare er til udstilling. Det kunne være i form af en masse puder og tæpper, som viser en masse hygge. Det kan også være i form af stearinlys, bøger og film. Måske du er vild med blomster og planter? Måske du har noget keramik der kan pynte indenfor? En masse småting viser personlighed - derfor handler det om at få dem frem i hjemmet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce