Connery

Thomas Ring - Sideways [Anmeldelse]

Andet udspil fra den tidl. X Factor vinder.

3 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music
Kunstner: Thomas Ring
Titel: Sideways
Releasedato: 22. april 2013
Thomas Ring - Sideways [Anmeldelse]
Thomas Ring er ude med sit andet udspil siden han i 2010 vandt X Factor, som en af de mest unikke "reality-vokalister" vi længe har set i Danmark. Med sin indleven og nærmest hæse og kælne stemme, tryllebandt han uge efter ude den danske befolkning og stod slutteligt som det retmæssige vinder af sangkonkurrencen.

Første singleudspil fra Sideways, "The Fire Still Burns", viser i al sin tydelighed, hvad det er, som Thomas behersker til perfektion. Følsomheden, nærværet og den dybe personlige tekst. 

Thomas Ring udtaler: "The Fire Still Burns' handler om at være ved at miste troen på ting, du virkelig gerne vil have lykkes. Det kan være venskab eller kærlighed. For mig handler det helt konkret om sangskrivning. Jeg elsker virkelig den skabende proces og glæder mig til at opdage, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Men jeg havde nogle frustrationer og syntes, jeg stod stille. Den her sang var med til at prikke hul og gav mig mod på at fortsætte"

Med den ægte musik i tankerne, er det befriende, at lytte til et dybt originalt udspil, hvor netop ægtheden er i højsædet. Musik uden overflødig brug af elektronik og Autotune.

TRACKLIST:

1. Lover Lay Down
2. The Fire Still Burns
3. Where Did The Love go
4. Last To Know
5. Don't Go Away
6. Sideways
7. Bitter End
8. Tomorrow It Will Be Too Late
9. Wasteland
10.  Some Kind Of Heaven

Thomas Ring præsterer et solidt stykke musikalst håndværk, med 10 skæringer han alle selv har skrevet, hvor især "The Fire Still Burns" og "Sideways" fremstår som de to klare stjerner på et solidt udspil, og hvor "Tomorrow It Will Be Too Late" nok er eneste reelle svipser.

Jeg må dog indrømme, at på trods af de rosende ord, så mangler der lige that certain something, for at få mig helt op og ringe - derfor holder jeg mig på de tre meget solide stjerner.

Bonusinfo: Thomas Ring er den første vinder af X Factor, der udgiver sit andet album..
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce