Connery

'The Hangover Drink' lover at kunne kurere dine tømmermænd, så måske det er forsøget værd

Hvis du også er træt af at ligge i fosterstilling hele dagen efter en bytur!

Jeg har efterhånden opgivet, at der er noget som helst, jeg kan gøre for at kurere mine tømmermænd. Mit bedste bud er at hænge en seddel på køleskabet (for ja, der kigger vi jo alle, når vi kommer fulde hjem.. ikke?), hvor der står "Drik to flasker vand og spis to panodiler" og så gå på hovedet i seng.

Jeg vil ikke sige, det ligefrem kurerer tømmermændene, men jeg har større tiltro til det end diverse mirakelkure.

Indtil nu. For alligevel synes jeg, at den her The Hangover Drink lyder ret interessant. Det hele startede ud med en gruppe venner, som arbejdede på kuren, men stille og roligt fik den mere opmærksomhed. Efter mange forsøg og flere rejser til South Korea for at lave research, har de fundet en sammensætning, som de er helt sikre på. Hovedingrediensen er noget, der hedder Dihydromyricetin (DHM), en sammensætning med anti-hepatotoxic egenskaber, som hjælper med at forbrænde både alkohol og acetaldehyde. Ideen er, at når denne ingrediens bliver indtaget enten under eller efter en bytur, vil den delvis eller helt kunne kurere din hovedpine og kvalme. DHM virker dog ikke alene, det er når, det kombineres med elektrolytter, vitamin C & B og andre naturlige ekstrakter, at din hovedpine og kvalme vil forsvinde. 

Og spørgsmålet er jo så, om det overhovedet virker, men mine tømmermænd og jeg er mere end villige til at give det en chance! 

Følg udviklingen på Thehangoverdrink.com

Del