Connery

The A-Team

The A-Team er definitionen af en vaskeægte drengerøvsfilm med alt, hvad dertil hører! Vilde biljagter, overdrevene eksplosioner og rappe oneliners i en verden hvor Ranger-rangen medfører den højeste respekt, man kan opnå blandt sine kollegaer.

4 ud af 6 stjerner

Drengerøvs faktor: 100 %!!!!

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor?


The A-Team - Trailer
Twentieth Century Fox - The A-Team Twentieth Century Fox

The A-Team er en specialenhed bestående af fire karismatiske og toptrænede ex-rangers. De er lejesoldater, der hyres af regeringen til at fixe de allervanskeligste sager, der involverer den nationale sikkerhed.

Enheden ledes af den erfarende Col. John "Hannibal" Smith (Liam Neeson), der er hjernen bag gruppens aktioner. Med sig har han den charmerende og listige Lt. Templeton "Faceman" Peck (Bradley Cooper), muskelbundet Sgt. B.A. "Bad Attitude" Baracus (Quinton 'Rampage' Jackson) der kan reparere hvad-som-helst og den skrupskøre mester pilot Capt. H.M. "Howling Mad" Murdock (Sharlto Copley).

En dag får gruppen en top hemmelig opgave af deres chef General Morrison, som kun de og han kender til.

En gruppe terrorister, der stammer fra Sadam Husseins hær, fremstiller falske dollarsedler ved hjælp af en særlig støbeform kaldet kliché. Disse klichéer skal A-Team finde og bringe tilbage til den amerikanske regering.


ANNONCE
Twentieth Century Fox - The A-Team Twentieth Century Fox

Men missionen er en fælde iværksat af den psykopatiske Pike (Brian Bloom). Den skal få det til at se ud som om, at det er A-Teamet, som er ved at stjæle klichéerne. Holdet bliver derfor dømt for landsforræderi og smidt i fængsel.

Heldigvis med lidt hjælp fra den gådefulde CIA agent Lynch (Patrick Wilson), lykkedes det Hannibal og Face at flygte og efter en storstilet flugtaktion er B.A. og Murdock også atter på fri fod. Holdet er nu på en personlig mission for at skaffe klichéerne tilbage, rense deres navne og finde Pike, så han kan få sin retmæssige straf.


ANNONCE

A-Teamet får dog ikke megen arbejdsro. De har konstant den amerikanske hær lige i hælene og det er ingen ringere end Face’s ex-kæreste Capt. Charisa Sosa (Jessica Biel) der er sat til, at indfange holdet igen. Det bliver en mission, der ikke kommer til at gå stille for sig og A-Teamet er tvunget til at bruge alt deres snilde og taktiske erfaring, for at undslippe den uretfærdige dom og i sidste ende afsløre den virkelige skurk.


ANNONCE
Twentieth Century Fox - The A-Team Twentieth Century Fox

The A-Team er præcis, hvad man kunne ønske sig af en actionfilm. Hvis Charlies Angels var action til tøserne, så er The A-Team i den grad til action til fyrene. Filmen er fyldt med hæsblæsende action sekvenser, rappe replikker og et par sexede babes hist og her. Det hele serveres med en ordentlig omgang ironisk glimt i øjet og smil på læben. Dermed kick-starter The A-Team sommers blockbusters tradition, i overbevisende stil. Filmen er i øvrigt produceret af bl.a. Ridley og Tony Scott.



The A-Team
har premiere den 10. juni landet over. 


ANNONCE
A-Team facts

TV-Serien, som filmen er baseret på, var en af de mest populære action serier i 80’erne.



På trods af at A-Team tit blev opfattet som lejesoldater af de andre karakterer i serien,

har A-Team altid handlet på den gode side og hjulpet de undertrykte.



Serien blev især kendt for sin tegneserie-lignende brug af over-the-top vold (hvor mennesker sjældent blev alvorligt såret), specielle karakterer, der besidder evnen til at lave våben og køretøjer ud af gamle dele, samt seriens karakteristiske tema melodi. Særligt populær blev skuespilleren Mr. T, der spillede den barske B.A. Baracus. Hans sjove oneliners og specielle tøjstil samt Mohawk frisure, har gjort Mr. T til en kultfigur den dag i dag.

Serien kørte i fem sæsoner på NBC, fra 23. januar 1983 til 30. december 1986. I alt blev det til 98 episoder.


ANNONCE
Teknisk information:

Original titel: The A-Team

USA, 2010

Instruktør: Joe Carnahan

Medv: Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton 'Rampage' Jackson, Sharlto Copley, Jessica Biel, Patrick Wilson og Brian Bloom

Genre: Action/Drama/Eventyr/Komedie

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital/DTS

Længde: 114 min.

Premiere dato: 10. juni 2010

Biodistributør: Twentieth Century Fox


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce