Connery

Stacker [Spillemaskine tips]

Fede præmier på andrs spilleres bekostning


Hvad er Stacker?


Stacker er en spillemaskine som er meget udbredt i USA. Grunden til populariteten er de fede præmier – det kan være alt fra spillekonsoller til iPads, altså generelt meget lækre præmier! I denne artikel finder du ud af hvordan maskinen generelt fungerer og endda lidt tips til at vinde, så du er klar til den sikkert landet i Danmark også!
ANNONCE


Selve spillet virker meget enkelt: Du skal stable nogle blokke oven i hinanden og prøve at nå toprækken. I hver række skal blokkene, som kører vandret frem og tilbage stoppes ved et tryk på en knap. Hver gang du har trykket stop, kører spillet videre i næste række, hvor du skal stable den næste blok over den forrige. Derved skabes et ”tårn” som du skal prøve at stable til tops. Lykkes det ikke at stable blokkene over hinanden, er spillet tabt.



Undervejs er der mulighed for at opnå en ”minor prize”. Disse præmier er normalt ret fesne og koster mindre end det du har givet for at spille. Da de færreste vil stilles tilfredse ved den gang skrammel, kan man vælge at fortsætte, og gå efter de store præmier. 

ANNONCE
http://www.laigames.com/stacker_giant.html - Stacker [Spillemaskine tips] http://www.laigames.com/stacker_giant.html


Men, men, men, der er selvfølgelig en hage!


For at ejeren af spillemaskinen ikke skal diske op med 20 iPads hver dag, har han selvfølgelig pillet lidt ved den.

Hey! Det er jo snyd, hvordan kan han det?

Maskinen kan indstilles f.eks. til at frigive en præmie ved hver 200´ende spil, det vil sige at gevinstmuligheden er 1:200. Det gør ejeren selvfølgelig for at tjene på spillet. Bruger spillere 20 kr. per spil, svarer det til at han tjener 20 x 200 = 4000 kr. På den måde er der både betalt for den præmie, der bliver frigivet samt et pænt overskud til ejer.

Yderligere kan ejeren vælge at opgradere maskinen til mindre gevinstmulighed. Dette kan variere fra 1:500 og helt op til f.eks. 1:3000.

Rent praktisk fungerer ”snyderiet” sådan, at det faktisk er umuligt at få toprækken rigtig i spillet før givne sum er indtjent. Selv hvis du når toprækken, vil maskinen kreere en optisk illusion, så det ligner at blokken kører som normalt, men den springer, så snart du trykker stop. Du har altså timingen rigtig, som i de forrige rækker, men vinderfeltet springes over.
ANNONCE
Lad os gå tilbage til eksemplet med 1:200. Er der eksempelvis 400 spillere, der ikke når toppen og vinder spillet, har maskinen indtjent nok til at frigive 2 præmier, hvilket giver en god spiller mulighed for at vinde 2 gange i træk.


Så til lidt tips hvis du vil forsøge dig med Stacker:


 - Når du starter med at bygge, skal du sørge for at blokkene placeres helt ude i højre eller venstre side, så det giver dig bedre reaktionstid.

- Forhør dig hos ejer/ansvarshavende om hvad gevinstmuligheden er. Selvfølgelig spørger du ikke direkte men indirekte med spørgsmål såsom, hvor mange der spiller på maskinen og hvor tit der vindes. Dette kan du også selv observere.

Det giver et tal på, hvor mange der cirka spiller. Hvis der er omkring 30 spillere hver dag, og der er en gevinst hver uge, kan man gange de 30 spillere med de 7 dage, som så giver 210 spil. Dvs. at maskinen højest sandsynlig er sat til 1:200. Hvis det er hver anden uge med samme antal spillere per dag, er det 30 x 14 = 420, dvs. 1:400.
ANNONCE
- Hvis du er helt sikker på, at du burde have vundet spillet, er maskinen muligvis ikke klar til at frigive gevinst. Har du regnet dig frem til, at det kunne være den dag maskinen frigiver præmier, så prøv at lade nogle andre spillere komme til, så maskinen kan indtjene de manglende penge og prøv derefter igen. 

Hvis man tager disse faktorer i betragtning, har man øget chancen for at vinde en god del. Hvis du tænker, at der stadig kun er en ubetydelig lille chance for at opnå en præmie, kan jeg fortælle, at jeg så sent som i sidste uge vandt en PlayStation 3 på en Stacker ved brug af netop disse tricks. (Nice!!)

Tip: Musikken i maskinen stiger i frekvens for at få spillerens underbevidsthed snydt til at tro, at blokkene kører hurtigere, og får hjernen til at tøve. En løsning kunne være at have høretelefoner på, hvor du kan køre i dit eget tempo og abstrahere fra maskinens lyde.
ANNONCE
Step 1: Play  Step 2: Win  Step 3: ...         Step 4: Profit! Min nyvundne ps3  - Stacker [Spillemaskine tips] Step 1: Play Step 2: Win Step 3: ... Step 4: Profit! Min nyvundne ps3
Stacker vinder
Desværre støder du kun sjældent på en Stacker i Danmark, så hvis du er virkelig opsat på at prøve spillet, skal du grave lidt for at finde en maskine af slagsen. Men nu ved du i det mindste hvor du skal gå hen for at huske, hvordan du slår spillet!

Har du prøvet/hørt om Stacker før eller måske vundet - Ved du hvor der findes en i Danmark?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce