Connery

Six-pack med 6 gode råd

I denne artikel har vi samlet 6 af de bedste kendte og ukendte råd til at få en six-pack.

De fleste guider til six-pack som man enten kan finde gratis eller betale sig til, siger i bund og grund det samme. Træn hårdt og få styr på din kost. Det er også to helt centrale elementer til at få den six-pack vi alle går og drømmer om, men der findes også en række af andre råd som du helt sikkert ikke har hørt om tidligere – og ja, de virker. I denne artikel har vi samlet 6 af de bedste kendte og ukendte råd til at få en six-pack.

1 Træning

Træning er det bedst kendte råd til at få en six-pack og det er der også en bestemt grund til. Det vigtigste element til at dine mavemuskler bliver synlige er nemlig, at de er trænede nok til at give det resultat som du gerne vil have frem gennem en lav fedtprocent. Med andre ord - hvis træningen udelukkes er det en ret sølle six-pack du vil opnå.

Et godt råd der kan gives under dette punkt er dog, at den mængde af træning som du finder i det fleste guider på nettet langt fra er nødvendig. Du behøver blot at styrketræne 3-4 gange om ugen, hvor du fordelt på eksempelvis splittræning når igennem alle muskelgrupper, herunder mavemusklerne. Det er langt vigtigere at etablere et træningsprogram som du kan holde fast i end at have for høje ambitioner, så du ender med at springe over en eller flere trænings-sessions hver måned og i sidste ende give op i håbet om at få den six-pack som du drømmer om.

2 Fedtprocent

Det næste populære og meget centrale råd til at opnå en drømme six-pack, er en lav fedtprocent. Når du først har fået opbygget en solid muskelmasse er det mindst lige så vigtigt at få den til at tone frem. Dette gøres blandt andet ved at reducere synligheden af den omgivne fedtvæv. Du kan få målt din fedtprocent på flere måder, men et godt mål er at ramme 10%, hvor langt de fleste vil kunne opnå en fin six-pack. Præcis hvordan din mave fremstår ved en lav fedtprocent afhænger dog af både fysik og kropsbygning.

Den eneste beviste metode til lavere fedtprocent og six-pack er at tælle kalorier. Det er simpel matematik – hvis du indtager en sund og varieret kost, men i et niveau, der ligger lige under det antal kalorier som kroppen har brug for, vil du naturligt tabe fedt på kroppen og nedbringe din fedtprocent.

3 Væsketab

Ved at reducere vand i kroppen har du rent faktisk muligheden for at fremme markeringen af dine muskler på en let og simpel måde. Det gælder både en tydeligere six-pack, men også fremtoningen af de resterende muskler på kroppen. Der findes en række af forskellige muligheder for at styre væskeniveauet i kroppen, men det letteste vil være at benytte en form for vanddrivende kosttilskud. Her er et bud Retenix Advanced, der efter en periode på kun 1-2 måneder vil kunne nedbringe dit væskeniveau til et punkt, hvor dine mavemuskler helt sikkert vil blive mere synlige og din six-pack gradvist vil tone frem.

4 Kosttilskud

I den lange proces det tager at opbygge en stabil muskelmasse på kroppen, kan det for mange være en god hjælp at benytte diverse kosttilskud til muskelopbygning. Dette vil både kunne hjælpe på de aktuelle resultater, men også på motivationen, fordi du får følelsen af, at du gør alt for at opnå den krop og six-pack som du drømmer om. Et alternativ til de mange supplementer som findes på markedet, er et naturligt testosteron tilskud, der udnytter kroppens naturlige anabolske processer til at fremme et sundt testosteronniveau. Det eneste kosttilskud, der findes af denne slags i Danmark hedder TestRX og kan købes på ShytoBuy.dk.

5 Tan

Det er super vigtigt både at opbygge muskler og opnå en lav fedtprocent, men der findes faktisk et ret simpelt råd, der har overraskende stor betydning for din six-pack – nemlig tan. Du har måske set, at bodybuildere altid får en voldsom spray-tan inden de går på scenen og det er der en bestemt grund til. Undersøgelser viser, at hvis din krop har den korrekte sommerbrune kulør kan det forbedre tydeligheden af din six-pack med op til 50% sammenlignet med en bleg kulør. Dette råd kan du tilmed opnå helt uden nogen indsats, hvor du blot behøver at slappe af på stranden, mens du restituerer til din næste trænings-session.

Hvis du har svært ved at opnå en brun kulør, findes der selvbruner piller kaldet Proto-col Bronze, der på en periode på 2-4 uger kan give dig en naturlig tan. Det er desværre ikke alle, som opnår en lige god effekt fra disse piller, men det er altid et forsøg hver.

6 Selvdisciplin

Hold fast i dine rutiner! Det er så vigtigt for at opnå en six-pack, at du bevarer din selvdisciplin og motivation til at holde fast i sunde kostvaner, kalorietælling, træning osv. Et godt råd kan være at få sig en træningspartner. På den måde er du ”tvunget” til at møde op hver gang, fordi du ikke vil skuffe din partner. Det er dog individuelt hvad der virker for at opnå en six-pack, men det viser sig, at de personer som opnår de bedste resultater, holder fast i deres rutiner og besidder en helt utrolig selvdisciplin.

Del