Connery

Single 2.0: Latter & Vrede

Smil til verden og den vil sparke dig i kulgerne

EN lille test - Single 2.0: Latter & Vrede EN lille test
[Efter over 3 år sammen gik min kæreste og jeg fra hinanden. Dette har ledt til at jeg langsomt skal starte forfra, ikke bare i forhold til at finde et nyt sted at bo, men også i forhold til at afvænne mig mentalt fra vanen og trygheden ved at have en kæreste.
Da det at smide mine tanker og følelser ned på skrift altid har fungeret som en slags selvterapi for mig har jeg i dette tilfælde besluttet mig for at benytte min status som skribent på Connery.dk til at gøre lige præcis dette.
Min salgstale er at dette vil fungere som en form for midlertidig klumme, hvori jeg nedfælder mine oplevelser og erfaringer i min tilbagevenden til en verden jeg forlod for over 3 år siden.
På et tidspunkt vil jeg vænne tilbage til falske interviews og emne artikler, men for lige nu, er dette hvad der fylder i mit liv og derfor også mine ord.
… og hvem ved, måske kan dette en dag gøre en forskel for en anden person, der er blevet sparket i hovedet af kærlighed.]
ANNONCE
Jeg har slået cirka 70 mennesker ihjel de seneste par dage.
Naturligvis ikke i den fysiske forstand, men mentalt. (Det fysiske tal er meget højere end 70).
Dette kræver måske noget forklaring.
 
Jeg har efterhånden erfaret at når det kommer til at maskere sorg har vi stort set alle sammen de samme 2 teknikker vi støtter os til.
Latter og vrede.
Når man konstant har en klump i maven og følelsen af at der er noget galt, begynder ens hjerne straks at søge efter årsagen til dette og den ankommer derfor konstant til det samme faktum; Min kæreste/bedste ven er ikke længere min at holde.
Dette fremkalder en hjerteskærende følelse der ydemere bringer mine øjne tættere på at klemme salte tårer ud.
I min egen erfaring er der dertil kun 2 kemiske reaktioner der – midlertidigt - kan fjerne klumpen i maven. Latter og vrede.
 
Lad os med denne viden vende tilbage til min indledende tekst og komme med et åbenlyst svar på hvilken af disse stærke følelser jeg har valgt at støtte mig mest til.
Skulle du være i tvivl er det vrede. Jeg har maskeret min sorg ved hjælp af vrede. Ikke nødvendigvis en synlig vrede eller en speciel målrettet vrede.
Det gode ved dette - kontra latter - er at vrede og elendighed altid følger hinanden.
Latter vil give følelsen af at alt er godt, hvilket vil gøre at det rammer hårdere når sorgen sætter ind igen.
 
Du bør dog ikke desto mindre altid i dårlige situationer lade latteren tage dig ud i lyset om end for hvor kort tid det er for.
Jeg er begyndt at indse – efter lang tid – at jeg ikke forråder mine minder og gode oplevelser ved at tillade mig selv at være glad for en kort stund inden virkeligheden sætter ind igen.
At tillade sig selv at grine i en lorte situation er den følelsesmæssige version af at lade sig selv forsvinde ind i en bog eller en film for et par timer.
 
Selv når latteren dør ud og sorgen sætter ind igen, vil det have været det værd.
Jeg kan mærke at i modsætning til tidligere brud med eks-kærester er dette ikke verdens ende, jeg er på samme tid også klar over at dette er det sværeste brud jeg nogensinde har haft. Jeg skifter derfor imellem 2 forskellige slags blikke på tilværelsen, fordi jeg ved at dette her ikke går ovre med det samme og for at komme igennem det, er man nød til at tillade sig selv at forsvinde i disse stjålne øjeblikke.

(Jeg overhørte dog en fyr på mindst 25, og IKKE 15, bruge udtrykket "Det stikker helt af". Jeg er ret sikker på at der i sådanne tilfælde vil være formidlende omstændigheder ved en retssag, som et high-five fra dommeren).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce