Connery

Single 2.0: Kærlighed

Last one..

Single 2.0: Kærlighed
[Efter over 3 år sammen gik min kæreste og jeg fra hinanden. Dette har ledt til at jeg langsomt skal starte forfra, ikke bare i forhold til at finde et nyt sted at bo, men også i forhold til at afvænne mig mentalt fra vanen og trygheden ved at have en kæreste.
Da det at smide mine tanker og følelser ned på skrift altid har fungeret som en slags selvterapi for mig har jeg i dette tilfælde besluttet mig for at benytte min status som skribent på Connery.dk til at gøre lige præcis dette.
Min salgstale er at dette vil fungere som en form for midlertidig klumme, hvori jeg nedfælder mine oplevelser og erfaringer i min tilbagevenden til en verden jeg forlod for over 3 år siden.
På et tidspunkt vil jeg vænne tilbage til falske interviews og emne artikler, men for lige nu, er dette hvad der fylder i mit liv og derfor også mine ord.
… og hvem ved, måske kan dette en dag gøre en forskel for en anden person, der er blevet sparket i hovedet af kærlighed.]
ANNONCE
- For Maja -
 
Efter alle oplevelser der har efterladt deres mærke, kommer der en tid til at reflektere og tage i tanke hvor man nu står i forhold til før.
Dette vil blive min sidste ”Single 2.0” artikel. – Ikke fordi mit hjerte er helet, men fordi at de andre aspekter ved single livet ikke hører hjemme i disse artikler.
Det er blevet tid til at reflektere over hvad det hele tiden har handlet om, nemlig kærlighed.
 
Kærlighed vil fylde dig med glæde og vil uden nogen advarsel tage det fra dig igen.
At overgive sig til kærlighed er en af de mest skræmmende ting i denne verden. Udstille sig selv – og hvad endnu værre – sit hjerte for en person er hvad der holder så mange mennesker fra nogensinde at gøre det.
Med god grund. Kærlighed er en nådeløs gudinde der vil rive et hul i dit hjerte du aldrig kan lappe sammen.
Kærlighed har startet krige. Kærlighed har drevet folk til mord. Kærlighed kan bogstavligt talt slå dig ihjel.
Kærlighed er ikke fair. Vi vælger ikke selv hvem vi elsker og de fleste gange elsker den person ikke dig tilbage. Hvilket føre til mere sorg.
Selv hvis man bliver dealet en perfekt hånd i kærlighedens spil kan man stadigvæk tabe. Kærlighed er ikke logisk.
Kærlighed er ikke rationel.
 
Mennesker i denne verden vil udnytte din kærlighed til dem. De vil knuse dit hjerte gang på gang, og kærlighed vil få dig til at vende tilbage gang på gang.
Kærlighed vil tage den værste pessimist og forvandle dem til en naiv optimist.
Romantiske film vil lyve for dig.
Kærlighed er beskidt.
I virkeligheden får nørden ikke pigen. Assholes do finish first.
For de fleste mennesker er den ultimative kulmination på kærligheden at blive gift.
For nogle mennesker er enden på kærligheden også at blive gift.
 
Der findes utallige bud på hvad kærlighed og forhold er.
Er du ligesom mig og finder alle dine åbenbaringer i pop-kultur, så er der kun 2 små videoer du vil behøve at se for at forestå kærlighed, forhold og livet.

Nietzsche sagde at det ikke var mangel på kærlighed der skabte dårlige ægteskaber, men derimod en mangel på venskab.
Det er i min optik den endegyldige sandhed.
 
Du kan elske én person hele livet, men du kan ikke være forelsket i én person hele livet.
Venskab kan fortsætte hvor kærlighed må give op.
 
 
Så det er vel hvad jeg har lært.
Kærlighed knuste mit hjerte. Efterlod mig med et ar der aldrig vil hele. Trak mig igennem smerte, vrede og sorg uden nogensinde at se sig tilbage.
 
Ville jeg gøre det hele om igen?
Uden at blinke.
Minderne, erfaringen og lykken det forhold gav mig vil for evigt overskygge tragedien i at miste hende.
Den lykkeligste tid i mit liv, har været at elske hende og alt hvad der er bedre af mig i dag er kun fordi jeg står på skuldrene af hende.   
Målet helliger midlet. I sidste ende er det hende det handler om, og skulle du være så heldig at have en pige der elsker dig… så grib hendes hånd og giv aldrig slip.
 
 
Maja, selv om vores forhold falmer, vil vi aldrig forsvinde.
Jeg savner og elsker dig.
 
 
Jeg vil gerne tage disse sidste linjer og dedikere dem til alle de utrolige mennesker der igennem denne hårde tid på den ene eller anden måde har vist, og forsat viser deres støtte.
Tak til Maja, Alex N, Alex R, Jesper, Christian, Niclas, Cathrine, Christel, Steffen og hans kæreste Maria, Daniel, Christian, min familie og naturligvis Connery.dk for altid at give mig kreativ frihed i mine valg som skribent.
Jeres støtte betyder mere end i forstår.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce