Connery

Sådan laver du en man cave i din garage

Alle mennesker har brug for tid til sig selv også mænd. Det kan være svært at finde plads til at skabe en man cave inde i huset, derfor er garagen det oplagte sted. Læs med her for inspiration til at lave din garage om til din egen personlige man cave. 

Skab et personligt sted

Inden du kan lave en overfyldt, beskidt garage om til en lækker man cave, så skal du have gang i den store oprydning. Det kan være en god ide at tømme hele garagen og få ryddet op i det hele. Når garagen alligevel står tom, så kan du gøre den ren og sørge for at få den malet. Selv om det skal være en mandehule, så kan det være en god ide at male nogle lyse farver på væggene, sådan at det ikke bliver for mørkt. 

Det er en god ide at inddele garagen, sådan at det er plads til dine køretøjer i den ene del af garagen. Hvis du skal bruge garagen som værksted, så skal der også laves plads til dette. Hvis du er lidt handy, så kan du lave din egen værkstøjsvæg, hvor du kan hænge værktøjet op på væggen. Dette er overskueligt, og skabet et fedt, råt udtryk til din garage. Sørg for at placere skruer og andet værktøj i skuffer, så du har overblikket. 

For at det skal være muligt at samle drengene til hyggeaftener i mandehulen, så skal du sørge for, at det er godt med ventilation i garagen. Du får effektiv ventilation til en lav pris hos Harald Nyborg. Du skal selvfølgelig få skabt den helt rette stemning med nogen fede plakater på væggene og gerne med motiver, som betyder noget for dig.

Indret mandehulen efter behov

Når du forvandler garagen til en ægte man cave, så er det selvfølgelig vigtigt, at du tænker over, hvad dit behov er. Er det hovedsagelig et sted, hvor du skal skrue på din bil? Så skal du skabe plads til dette. Er det der, hvor du skal samle drengene til fodbold? Så skal du sørge for, at der kommer møbler, som er behagelige at sidde i og selvfølgelig med en stor skærm. 
Uanset så kan det være smart at have et køleskab med kolde drikkevarer, så du altid har noget at byde dine gæster på. For at du skal få mest mulig ud af din nye man cave, så skal du sørge for, at der er installeret varme, så du kan nyde tid til dig selv, selv hele året rundt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce