Connery

Restaurant Rimini

Oplev ægte italiensk stemning

3 ud af 6 stjerner
Restaurant Rimini
Engang imellem har man bare lyst til at slappe totalt af og få noget godt at spise. Enten ude i byen eller derhjemme, hvor man disker op med den helt store 3 retters menu.

Vi har efterhånden været en del steder. Visse bedre end andre. Enkelte af dem bliver besøgt med jævne mellemrum.

Valget faldt denne gang på Rimini's.

Rimini's er en italiensk restaurant, som efter gentagne besøg ikke har skuffet os. Når man træder ind på restauranten oser den af italiensk stemning. Bastflasker hænger ned fra loftet, ternede duge på små bord,e der indbyder til en middag for 2. Desuden er det rent faktisk en italiener, der ejer stedet. Måske en mindre detalje, men bestemt ikke én der skal undervurderes.

Oplevelsen

Vi blev budt velkommen af en tjener. Fik anvist et lille hyggeligt bord lidt afsides i et mindre rum. Der var et par borde mere derinde, men personligt synes jeg det bliver lidt mere hyggeligt og intimt ved, at man ikke er stuvet sammen med alle de andre gæster i et kæmpe rum.

Bestillingen

... blev foretaget. Kalvefilet med gorgonzolasauce og årstidens grøntsager. En stor cola til at skylle det hele ned. Bananasplit til dessert. Af en eller anden uforklarlig grund, får jeg altid bananasplit til dessert. En enkelt gang synes jeg det skulle være anderledes og fik cholademousse. Det var bare ikke det samme og siden dengang er traditionen blevet holdt i hævd.

Min mad

Kalvefileten kan varmt anbefales. Den smeltede på tungen. Gorgonzolasaucen sammen med de sauterede grøntsager, gjorde hele smagsoplevelsen til noget, jeg gerne vil betale for.

Tjeneren

Tjeneren var venlig og smilende. Når man kommer ind på visse restauranter føler man de kredser rundt, så de kan tage tallerkenen og hurtigt komme med det næste. Så kan man betale og skride. Sådan var det ikke. Bevares, han holdt øje med vores bord. Men ikke så man lagde mærke til det. Da hovedretten var fortæret tog han tallerkenerne, og spurgte hvornår vi ville have desserten.

Det negative

Jeg (manden betaler) betalte for os begge med dankort. Når man betaler med dankort, har de fundet på noget nyt (det gør næsten alle restauranter nu har jeg senere erfaret). De putter kortet i maskinen og rækker den.

Nu står der -> Giv drikkepenge.

I første omgang overvejde jeg beløbet. Det var faktisk en oplevelse, jeg gerne ville give drikkepenge for. Men alene af den grund, at de er frække nok til at spørge, trykkede jeg nej.

Hvis jeg vil give drikkepenge, skal jeg nok finde ud af det selv.. Hvis man spørger, så har man ikke fortjent dem.

Konklusion

Alt i alt super oplevelse! Nummeret med drikkepengene trækker én ninja ned, så de rammer 3 ud af 6. Restauranten er super god og har et menneskeligt prisleje. Men den har ikke lige ”det”, som giver den sidste stjerne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce