Connery

Rare by Nature: få fingrene i årets limiterede whisky-samling til under juletræet

8 forskellige destillerier.

Hvis du går og triller lidt tommelfingre i disse Corona-tider, så hvorfor ikke overveje at afholde en lille whiskysmagning for dig selv?

Diageo er igen på benene med deres årlige version af Rare By Nature, som er nøje udvalgt til en famøs Special Releases Collection.

Kendetegnet ved denne kollektion er at vise Skotland fra sin bedste side samtidig med at fremviser alternative og eksperimentelle modningsteknikker. 

Vi snakker eksempelvis en modning i fade, der tidligere har haft caribisk rom.

”Jeg har sammensat årets Special Releases Collection ud fra nogle af mine favorit- destillerier i Skotland, og gennem hele udvælgelsen har jeg haft whiskyentusiaster i tankerne. For dem, der holder af en krydret smag, vil jeg anbefale at prøve vores Cardhu. Og for dem, der foretrækker rige, intense og bløde smage, vil jeg anbefale Mortlach 21. Hvis man er den nysgerrige type, som drømmer om at prøve noget mere unikt og sjældent, skal man prøve Pittyvaich. Her får man mulighed for at opleve et helt uforglemmeligt glas skotsk whisky.”

- udtaler Dr. Craig Wilson, der er master blender hos Diageo.

Der er en solid fordeling mellem ikoniske destillerier, samt de lidt nyere på markedet, hvor man får rig mulighed for at udvide sin viden og samtidig smagspalette i forhold til, hvordan man kan ændre smagen i whisky med modningsteknikkerne. 

Samlingen kan købes hos Malts.com hele efteråret - tjek kollektionen ud her.

ANNONCE
Rare by Nature: få fingrene i årets limiterede whisky-samling til under juletræet
Del

Seneste nyt

Annonce