Connery

Nyt fra Motorola

Motorola lancerer snart tre nye modeller, som alle bliver klaptelefoner. Blandt andet Motorola V635 med megapixelkamera og MP3-afspiller

Nyt fra Motorola
Den billigste af de tre nye telefoner er Motorola V535. Telefonen kommer med blandt andet bluetooth, kamera og mulighed for videoindspilning. Designet minder utrolig meget om Motorola V300, dog har den ikke det lille sort/hvid display på fronten af telefonen. Prisen på Motorola V535 kommer til at ligge på ca. 1500kr.

De to næste modeller er lidt mere interessante. Først har vi Motorola V620, hvilket er en efterfølger til den gamle V600. denne nye opdaterede model har VGA-kamera med en opløsning på op til 640x480 pixels. Ud over det kan den ligesom V535 bruges til videoindspilning. Prisen for V620 kommer til at ligge på omkring 2000kr.

Til sidst har vi den nye V635, som bliver den dyreste af de tre telefoner. Prisen ligger på ca. 2600kr, men til den pris for man blandt andet også megapixelkamera og indbygget MP3-afspiller. Ud over det har telefonen indbygget hukommelseskort i Transflash-formatet, så man har mulighed for at gemme sine billeder og MP3 sange på telefonen. Overførelsen fra computer til telefon foregår meget enkelt via et USB-kabel, hvor telefonen kommer til at virke ligesom en ekstern disk. Det kan nærmest sammenlignes med den metode der bruges når man skal overføre filer til en memorybird.

Telefonerne ventes i handlen inden for ca. en måned.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce