Connery

Mexicanske pandekager

Får du også altid det samme uge efter uge? Lad os dele indholdet!

Mexicanske pandekager
Du kender det sikkert. Du går og tænker på, hvad du skal finde på at lave! Når det er hverdag og man går i sin daglige trommerum, bliver det tit og ofte det samme, der kommer på bordet hver uge.


 



Nogen laver en madplan for en uge af gangen, andre tager det dag for dag. Fælles for alle er, at det ofte er det samme man får uge efter uge. De samme frikadeller, karbonader (københavnere kalder dem krebinetter, har jeg lært.) eller pasta med kødsovs. Tit og ofte er det sådan, fordi det er så uendelig nemt, at tage det man plejer. Man ved hvordan det smager, og man ved hvordan det skal laves. Det sker med lukkede øjne og hænderne bundet på ryggen.
ANNONCE
Mexicanske pandekager


Jeg er selv en person, der tager maden dag for dag. Til tider kommer det lige op i, at der skal noget anderledes på bordet.

Mexicanske pandekager
Denne gang blev det mexicanske pandekager, tacos, tortilla. Kært barn har mange navne.


Det kræver ikke de store madkundskaber. Til gengæld kan det kræve lidt af fantasien.

ANNONCE
Mexicanske pandekager
Det absolut letteste er, at gå ned i det lokale supermarked og købe et startkit. Enten en samlet pakke eller delene hver for sig. Køber man en samlet pakke er tendensen desværre alt for små tortillas. De kan nærmest fås i alle størrelser, hvis du kigger til højre eller venstre på hylden.


Udover det kan man variere med alskens lækre ting og sager. Herhjemme er det oftest majs, agurk, creme fraiche med hvidløg og champignon og peberfrugter. Men man kan nærmest tage alt og putte i. Det er kun fantasien der sætter grænser. Derudover skal du kun bruge en pakke hakket oksekød eller kylling afhængig af hvilken blanding du vælger.



Men hvad kommer du i, og har du en speciel blanding eller chili opskrift, du vil dele med os andre?
ANNONCE
Mexicanske pandekager
Mexicanske pandekager
Del

Seneste nyt

Annonce