Connery

Lisa Vegas

Spændende band på vej frem i verden...

Lisa Vegas
Lørdag den 3. juni 2006 kort før Rasmus og jeg endnu engang skulle vende snuden hjemad mod Odense mødte vi bandet "Lisa Vegas" på Aros i Århus.

Lisa og Steffen fik tilbage i november 2003 idéen til at starte et band. Bandet var først en trio med en pianist og en bassist udefra. Thomas var den mest åbenlyse at til rollen som trommeslager, da han og Steffen har spillet sammen ved tidligere lejligheder.

Omkring en måned efter at Thomas var kommet til, kom Anders ind i billedet. Med sine overbevisende evner på en bas, blev han det fjerde medlem og sidste medlem af bandet - eller de troede han var den sidste.

De begyndte med det samme at skrive sange og prøve nyt materiale og et på et tidspunkt blev deres fokus på genren flyttet over på et stort miks af lyde og følelser.

Senere hen spillede Annemette sin ven ind i bandet og hun blev det femte og dermed også det sidste medlem indtil videre.

I september 2005 udsendte de deres første single "Your Absence", der blev efterfulgt at EP'en "Time stopped for 50 seconds and then..." i oktober 2005.
ANNONCE
Lisa Vegas
De fleste af de numre de optræder med er efterhånden 1-2 år gamle, hvilket betyder at selve bandet er ved at være lidt trætte af at spille de samme numre om og om igen, men da de ikke rigtig ved hvilket retning de vil bevæge sig i, har de valgt at fortsætte med de gamle numre, for publikummet kender ikke de sangene.

For tiden spiller bandet en del koncerter samtidig med, at de prøver at finde ud af, hvilken retning bandet skal bevæge sig i fremtiden samt at udvikle deres live performances.

De kan opleves på årets Roskilde Festival tirsdag den 27. juni 2006 klokken 13:30.'

Connery siger: "Vi elsker Lisa Vegas!!"... Hør nogle af deres super fede numre på MySpace (http://www.myspace.com/lisavegasmusic )
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce