Connery

Lækre råvarer lige til døren er også for mænd

Her på Connery skriver vi gerne om mad og drikke, men det handler oftest om mandemad som bacon, alkohol og burgere. I denne artikel kigger vi nærmere på et madkoncept, som de fleste nok tænker på som noget for børnefamilier, nemlig måltidskasser. Vi vil dog gerne slå et slag for at disse smarte kasser også er relevante for mænd – endda for singlemænd.

Børnefamilier? Måltidskasser er også for mænd

Som mand og læser af Connery har du måske som mange fordomme omkring måltidskasser. Noget med masser af økologi, vegetarmad og alt for meget spelt. Fordommene kommer bestemt et sted fra og da Aarstiderne som de første på markedet kom frem med deres måltidskasser var der da også stor fokus på friske grøntsager og økologiske varer rettet mod travle børnefamilier. I dag ser markedet dog helt anderledes ud og der findes måltidskasser til ethvert behov.

Besøger man websitet Findmåltidskasse.dk, som er en tjeneste der anmelder og sammenligner 16 forskellige danske leverandører af måltidskasser, kan man se at der findes kasser for alle – også for mænd.

Måltidskasser til fitnessfyre

Rigtig mange 2017-mænd går højt op i fitness og træning. Mange af deres frie timer tilbringes i det lokale fitnesscenter, hvor der løftes vægte, trækkes i maskiner og meget andet, der handler om at få en lækker og trænet krop. Træner du meget, skal din kost også tilpasses dette øgede fysiske aktivitetsniveau. Det nytter ikke at du træner flere gange om ugen og bare spiser som du plejer.

Her kan specialiserede måltidskasser komme til din hjælp. Både hvad angår den rette kostsammensætning og hvad angår nemhed og sparen af tid. Abonnerer du på en fitnesskasse fra f.eks. Fitness Boksen, RetSund, RetNemt eller Sundemåltider.dk er der nogen der sørger for at du får den rette mad, og at alle råvarer og opskrifter bliver leveret lige til din gadedør hver eneste uge. Nemmere og sundere bliver det ikke.

Singlemanden, der ikke gider madspild og skrigende unger i supermarkedet

Der bliver flere og flere singler i Danmark, også blandt det mandlige køn. Er du én af dem, skal du ikke afvise måltidskasser som en løsning, selvom du ikke lige passer ind i familie-stereotypen. Nu er der nemlig også måltidskasser specielt designet til singler. Næsten alle leverandører har enten en decideret singlekasse, eller som det mindste muligheden for at bestille måltidskasse til én person.


 

Som single orker du ikke at skulle i supermarkedet efter arbejde eller studie hver dag og stå i kø sammen med familierne og deres trætte børn. Du oplever også at maden dernede ofte er tilpasset i mængde til familier eller flere personer, og derfor ender du tit med at skulle smide madvarer ud. Det er madspild, og en ting som der er stor fokus på i tiden.

Samtidig er singlekasserne prismæssigt lavere end familiekasserne, så det er med andre ord en god mulighed for den travle single, der hellere vil bruge tiden på andre ting end indkøb og madplaner.

Singler har ofte flere aktiviteter i deres hverdag end familier, eller i det mindste en anden type af aktiviteter. Pointen er at man som single ikke nødvendigvis er mindre travl end dem, der lever i børnefamilier. Der er arbejde eller studie, der er venner og der er en lang række af fritidsinteresser.

Find det rette tilbud på måltidskasser med denne tjeneste


Med alle de mange leverandører af måltidskasser, der findes i Danmark, kan det godt være rigtig svært at finde ud af hvilken leverandør og hvilken kasse der er den rette for dig. Her kommer en service som Findmåltidskasse rigtig brugbart ind for dig. På denne side er der samlet de 16 største leverandører på det danske marked, samt alle de forskellige måltidskasser de tilbyder.

Du kan f.eks. indtaste dit postnummer og få listet de muligheder du har for at få leveret måltidskasser til din dør i netop dit lokalområde. Du kan også søge og udvælge ud fra en lang række parametre som f.eks. antal personer, antal dage om ugen, typen mad og typen af råvarer. Når du har tilpasset søgningen præcist dine behov, så får du listet alle relevante tilbud, som du kan sammenligne på pris. Finder du noget der ser tiltalende ud, kan du derefter bestille dit abonnement direkte fra siden.

Del