Connery

Komediefilmen Cook-Off er klar til lancering efter 10 år på hylden

Mockumentary med Melissa McCarthy er blevet støvet af.

Tilbage i 2007 kom i en relativt ukendt mockumentary i produktion under navnet Cook-Off på programmet, som omhandler en gruppe mennesker, der stiller op i en lokal bagekonkurrence med fokus på de lidt mere ‘avancerede’ kogekunster. Desværre blev filmen lagt på hylden grundet nogle problemer med distributionen, og produktionen blev gemt væk.

Vi fik nys omkring denne specielle film over et glas whisky med co-produceren i Irland, og efter et par ekstra opfyldninger i glasset sagde vi selvfølgelig hurtigt go på at skrive en lille nyhed om denne blast from the past, som har fået helt nyt liv igen.

Nu, 10 år efter den oprindelige releasedato, har Lionsgate Films nu taget teten og fået den distribueret til Itunes og andre On-Demand-devices. Det sjove ved filmen er, at den indebærer nuværende stjerner såsom Melissa McCarthy fra før hun blev internationalt anerkendt. Vi har altså fingrene i en ‘back in the day’-produktion, som kan give et lidt anderledes billede af Bridesmaids-stjernen.

Selve filmen minder meget om den satiriske Best In Show fra 2000, hvor man følger en række passionerede mennesker til et hundeudstillingsshow. Cook-Off drives uden tvivl af karakterernes mærkværdige tilgang til madlavningen og rammer en tidsånd med Masterchef og andre madprogrammer ret godt.

Se traileren herunder:

Del