Connery

Jeg strejker

I sympati...

I går fandt jeg ud af, at jeg vil have mere i løn når jeg er uddannet. Derfor er jeg begyndt at strejke allerede nu. Min strejke baserer sig mest på sympati tror jeg. Det er ikke sympati med pædagoger eller sygeplejersker. Nej det er sympati med alle de hårdt arbejdende mennesker, som ikke får deres operation, indlæggelse eller unger passet.
ANNONCE
Jeg strejker
Jeg er så pisse træt. Jeg er træt af at høre om strejker, forskellen på 14-15% i lønstigning og kvinder der brokker sig. Jeg er træt af kvindeforkæmpere, som ikke vil lade os kigge på nøgne kællinger i det offentlige rum - ja undskyld drenge, men jeg er træt!

Jeg har endda forsøgt at sætte mig ind i, hvor meget de skide sygeplejersker egentlig får i løn. Det er praktisk taget umuligt. Det bedste jeg kan finde frem til er denne undersøgelse hos DR.DK, som påviser at sygeplejersker gns. Tjener 31.100 kr. om måneden inkl. Tillæg. Det synes jeg fandme er en god løn, også selvom, de skal arbejde juleaften.

Så hvorfor strejker de så? Jeg tror jeg ved præcis hvorfor. Det handler om kræve mentalitet og egoisme. De har det hårdt, ingen tvivl om det - men jeg tror de hellere skulle kræve bedre ledelse fremfor mere i løn? Kompetente afdelingsledere, i stedet for rygklappere og forfremmelse af kællingen der råber højest? De private hospitaler kan jo få tingene til at glide, men de offentlige medarbejdere er ansvarsløse, bagtalende kællinger!

Nå men som du har fornemmet, er jeg er træt, af at se pædagoger, sygeplejesker og andre kvindefags grupper stå i rundkreds og råbe slagord, imens de klapper kage.

Kom nu ind i kampen kællinger - i stedet for at tage os andre, som gidsler, så bevis dog, at I er mere værd end 31.100 kr. + pension om måneden, som I får. På med en ordentlig uniform (inspiration her til højre), og lær at tale med kælen stemme... Kan I klare det stemmer jeg for 20% lønstigning, og så brækker jeg armen med vilje et par gange om året!

I øvrigt: Hvad fanden er det lige der sker for pædagogernes slagord? RIGTIG LØN = RIGTIGE PÆDAGOGER ? Hvad er de så nu... Forkerte pædagoger?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce