Connery

Hotel-anmeldelse: Book1 Hostel

Design hostel i hjertet af Århus.

Hostel-konceptet kan godt være en lidt ‘skræmmende’ tanke for mange - det der med at sove mere eller mindre sammen med fremmede i samme rum.

Men det er langt fra så farligt som det lyder - og specielt hvis man vender snuden mod Århus og tjekker ind i Book1 Hostel.

Book1 Hostel er et design-hostel, der både skubber fordommene væk fra rampelyset og opper hostel-oplevelsen til nye højder.

Hostel-delen har skubbet budget-udseendet ud med design-detaljer, rene linjer og moderne design.

Vi tog turen forbi hotellet under en reportage i det århusianske, hvor vi fik oplevet hotellet og dets faciliteter tidligere på måneden. 

ANNONCE
Foto: Brøchner Hotels - Hotel-anmeldelse: Book1 Hostel Foto: Brøchner Hotels

Der findes et væld af forskellige muligheder for overnatninger - alt fra et stort fællesrum i ægte hostel-stil, eller små private værelser og suites til dig, der gerne lige vil have lidt privatliv.

Værelserne er indrettet som små, hyggelige kabiner, hvor der er alt du skal bruge - et ‘blufærdighedsgardin’, som lige sørger for visuel fred, samt oplader til din telefon - sengene er overraskende komfortable og lever op til almindelig hotel-standarder med stor komfort.

Hotellet ligger utrolig centralt i Århus, samtidig med at hotellet ligger tilpas nok væk fra hovedårerne til, at man ikke skal døje med for meget trafikstøj eller gadelarm - desuden er værelserne utrolig velisoleret på lydfronten.

Der var mere eller mindre en tsunami af regnvejr, da vi vågnede i vores køjesenge næste morgen, men vejret var helt støjfrit, indtil vi åbnede vinduet. Det er en lækker detalje!

ANNONCE
Foto: Brøchner Hotels - Hotel-anmeldelse: Book1 Hostel Foto: Brøchner Hotels

Hele hotellet emmer af samhørighed og fokus på at være en del af et større fællesskab - fællesområderne er sublime til små og større selskaber og besøgende, hvor man kan nyde alt fra øl og drikkevarer i lounge-området eller spille casual minigolf om aftenen eller endda til morgenmaden. 

Minigolf-banen er nemlig 'integreret' som en del af spiseområdet, hvilket understreger den afslappede samhørighed, som hotellet værner om - der er ikke så meget ballade med, at man ikke lige må tage et skud minigolf, mens folk omkring dig spiser deres morgenmad eller aftensmad.

Der er en utrolig afslappet og casual stemning over konceptet - receptionen er i forlængelse af baren, og der er ikke rigtig nogen ‘kassetænkning’, men derimod bare højt til loftet og fokus på at føle sig tryg sammen med andre.

Morgenkompletten lever op til Brøchner Hotels og deres i forvejen sublime økologiske morgenkomplet, hvor man her kan vælge en række lækre produkter i en buffet, der har alt fra brød og pålæg til frugt og yoghurt samt hjemmebag til de sultne gæster.

Aftensmaden kan nydes i hotellets eget lille streetfood-område, hvor man kan få fusionsmad, der kombinerer det bedste fra to verdener mellem mexicansk og asiatisk.

ANNONCE
Foto: Brøchner Hotels - Hotel-anmeldelse: Book1 Hostel Foto: Brøchner Hotels

Selve hotellet danner også en solid base for selskaber, der skal mødes, inden de skal videre i byen - her behøver man ikke engang at have et værelse, men kan bare droppe ind til baren eller minigolf med sine venner, familie eller daten.

Selve hotellet er bygget op på et princip om en slags opfordring til social samvær - rammerne omkring de offentlige lokaler gør, at man har separate borde til de forskellige selskaber, men tæt nok til at man lige kan fange nabobordet i en snak over en kold øl.

Løbende har hotellet også en aktivitetskalender, man kan holde sig opdateret på - der sker hele tiden noget spændende på hotellet, hvad enten det er live-musik, fællesaktiviteter eller lignende, som danner rammerne for en god social oplevelse.

Overordnet set er Book1 Hostel en hostel-løsning til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken søvn, komfort eller muligheder på din tur. Der er overnatningsløsninger i alle prisklasser, og selv de billigste byder komfort og design-luksus ned til mindste detalje.

Hotellet er et hyggeligt, moderne og gennemtænkt hostel-hotel, som danner rammerne for en sublim pitstop på din verdensrejse eller go-to mødested til din næste forfest-samhørighed inden byturen.

ANNONCE
Book1 Hostel

Hjemmeside

Værelser

Del

Seneste nyt