Connery

Hellofresh redder hverdagen omkring sommerferien

Der er et flere ting, der taler til Hellofresh' fordel for tiden

Denne artikel indeholder sponserede links for Hellofresh

Starten af august er efterhånden blevet lidt af en skiftetid - for mange, betyder det en retur fra sommerferien, til hverdagens stress og jag - og den lidt hårde opstart, som det kan være at vende tilbage til arbejde, skole og studier - efter flere ugers frihed - for andre er det startskuddet på den sommerferie, som man har set frem til, mens man har serviceret de andre ferierende danskere - og i begge tilfælde, kan man finde en gevaldig befrielse i at køre et par måltidskasser ind i ligningen - sådan har det i hvert fald været for mig. 

ANNONCE
Hellofresh redder hverdagen omkring sommerferien

Gennem sommeren har Hellofresh tilbudt at levere sommerens måltidskasser til danskere i sommerhus - og i den forbindelse har jeg selv modtaget en måltidskasse, for at se hvad der egentlig stod på menuen. 

Det har været en sand øjenåbner.

Hidtil har jeg nemlig været typen, som har lavet regnestykket på måltidskassen, og konkluderet, at det kunne jeg handle billigere selv. Det selvfølgelig, uden at tage højde for tidsbesparelsen, planlægningen og de mange spontane indkøb, der opstår under dagligdagens tur til supermarkedet - især i ulvetimen. 

Efter to uger med måltidskasser med portionsafstemte måltider, har jeg måtte sande, at måltidskasser er et genialt afbræk i hverdagen - og også til prisen. Hvilket betyder, at jeg fremadrettet kigger ind i at trække en måltidskasse hveranden uge - ikke hver uge - for jeg nyder også selv at teste mine færdigheder i køkkenet - og at lege med råvarerne. 

Der er et par ting, der taler til Hellofresh fordel for tiden: De ugentlige opskrifter har en stor variation, og man får virkelig prøvet nye spændende retter af - og i sommerperioden (frem til uge 33) er der 1-2 BBQ-opskrifter med i den ugentlige menu - delicious. 

Desuden er det smart, at man kan få leveret sin måltidskasse til sommerhuset: Det hjælper til at nedbringe stressfaktoren, og når måltidsplanen er lagt og forberedt, kan man bruge sin tid på at dyrke familien og afslapningen. 

Jeg har fået øjnene op for måltidskassens eksistensberettigelse - og hvis du også har lyst til at teste det af, kan du benytte koden CONNERY725 hos Hellofresh, så modtager du en rabat på op til 725 kroner på de første fire kasser - inklusive gratis fragt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce