Connery

Har du klatgæld??

Her er løsningen til at komme af med din klatgæld

Vi kender det nok alle. De materielle goder trækker så meget i os, at man hurtigt kaster lidt penge rundt til højre og venstre, og hurtigt får man en samlet klatgæld af anseelig størrelse. Frygt ej, for nedenfor findes løsningen på dine økonomiske skrupler.
ANNONCE
Har du klatgæld??
Er du gift, så aflevere du blot din kone, og så er du gældsfri.

Det var i hvert fald hvad en rumænsk mand ved navn Emil Iancu gjorde, da en kreditor troppede op på hans adresse, for at inddrive en gæld på små 20.000 kr., hvilket jo er en mindre formue i Rumænien.

I ren og skær panik, udfærdigede og underskrev manden et dokument, der overdragede rettighederne til konen til kreditoren - en 72årig mand ved navn Jozef Justien Lostrie, der med glæde tog imod "afdraget", og trissede lykkeligt hjem.

Konen Daniela har siden hen udtalt, at det nok var noget nær det bedste der er sket for hende i hendes liv som hustru til Emil, for som hjemmegående mor til tre børn, havde hun nok at se til.

Ungerne skulle passes, fordres, vaskes og underholdes. Huset skulle ryddes op, støvsuges og der skulle laves mad, alt imens Emil som regel aldrig bevægede så meget som en finger.

Nu var Danielas situation den, at hun rent faktisk blev behandlet som en dronning.

Den gamle (og sikkert ret trængende) mand, gjorde alt hvad hans skrøpelige legeme kunne, for at behage hende.

Nu spørger jeg igen: Har du klatgæld?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce