Connery

Gaddafis mindetale

Connery.dk har fået fingre i et dokument, som ville gøre Wikileaks misundelige

Gaddafis mindetale
Connery.dk har fået fingre i et dokument, som ville gøre Wikileaks misundelige:
Mindetalen, der blev holdt ved Gaddafis hemmelige begravelse. Talen blev efter sigende skrevet og fremført af en af Gaddafis nærmeste og allermest hemmelige medarbejdere: Ahmed Bin Rashed - ansvarlig for eksteriør fremtoning. Han sørgede for, at den Gale Hunds paryk var veltrimmet, solbrillerne var pletfri og kløerne skarpe nok til at kradse øjnene ud på enhver kujon, der kom i vejen. Det har endnu ikke været muligt, at bekræfte talens ægthed og oplysningerne deri kan være behæftet med fejl, da en del af oversættelsen er foregået i Google Translate. 
ANNONCE
Gaddafis mindetale
Dafi, Dafi, Dafi,
 
69 blev dit tal. Du kom til magten i ’69. Og har vundet hver dag lige siden. Du blev 69. Og vinder hver dag fra nu og til evig tid. Jeg ved i hjertet, at der sidder 72 jomfruer i Himlen og følger dit mindste vink lige nu.
 
Det samme privilegium som jeg har haft på denne tarvelige jord, der tog dig fra os alt for tidligt. Vores forhold var noget helt specielt. Du var min oase i den ellers ensomme og forladte ørken, der bliver kaldt jorden. Kamelen ud af slummen. Du tog mig under dine vinger, og jeg betalte igen ved at gøre dig mere stilsikker end Fort Knox og Samantha Fox tilsammen. De feje kujoner i Hollywood ville måske kalde det en ”bromance.” Jeg vil kalde det broderskab med tillid. Du gav mig vand og brød – jeg gav dig yppige krøller med en lækker glød.
 
Folk kendte dig ikke, som jeg gjorde.
 
Folk sagde du havde masseødelæggelsesvåben. Det eneste våben du havde, var din charme – du var fræk som en slagterhund – en gal slagterhund - og kunne lægge rummet øde med din overrumplende humor. 
Helt ærligt, hvem bruger 15 år på at lære en mand at spille guitar til perfektion. Hvorefter du inviterer manden til at optræde til en af dine storslåede gallamiddage - Hvor han får hugget begge hænder af foran 1000 skraldgrinende gæster. Kun du, Dafi. Kun du.
 
Folk sagde, at du var en gal diktator. En despot ude på et skråplan. Men de tog alle sammen fejl. Du var mest af alt et familiemenneske. En far, der for alt i verden ville beskytte sin familie. 10 børn fik du. To af dem var adopterede. Og det var længe før, at Madonna og Angelina Jolie, de amerikanske tøjter, gjorde det moderne at adoptere. Hvad betyder det så, at et enkelt af ens børn prøver at planlægge et militærkup imod en? Ingenting - så længe man er en trendsetter.
 
Folk sagde du ikke kunne fordrage jøder. Men det var alt sammen løgn. Du holdt rotter nede af alle farver og alle religioner. Hvis de ikke støttede den store Gaddafi, var de en fjende af den store Gaddafi. Og hvad gør det så, at du måske selv havde jødisk blod i årerne. Ingenting - så længe man er trendsetter.
 
Folk sagde, at du levede et overdådigt liv med hurtige biler, storbarmede sygeplejersker og guldbetrukne tandbørster – og hvor havde folk evig ret. Du levede livet i overhalingsbanen. Du var larger than life. Du var inkarnationen af det menneskelige ideal. Jeg blev mange gange taget med på råd om alt fra vandski til waterboarding, men hvad betød det, når du i sidste ende altid vidste bedst. Ingenting – så længe man er trendsetter.
 
Dafi, 69 blev dit tal. Du kom til magten i ’69. Du blev 69. Det viser bare igen, din store form for humor, at du sluttede af med en 70’er. Du ved, i en 69’er med en pind oppe i røven. Kun du, Dafi. Kun du.
 
Længe leve, Dafi.
ANNONCE
Wikipedia og redaktionens satirebank. - Det gas, I kan ta det!
 
Del

Seneste nyt

Annonce