Connery

Find din livsfilosofi

Livet har uransagelige veje, kender du vejen til din destination?

Du kender det sikkert - af en eller anden grund kommer du til at filosofere over hvad meningen med din eksistens er. Du tænker på hvor uendeligt stort universet er, og hvor mikroskopisk lille du er i dette puslespil, hvad er din rolle?
Find din livsfilosofi
Vi skal alle før eller senere vælge en ny skillevej i vores liv, nogle har allerede i form af uddannelse, partnerskab eller noget helt tredje. Vi ved måske hvilken vej vi skal, men vi ved ikke hvordan vi finder den og hvad den vil bringe, hvilke mennesker vi vil møde, og hvad de vil komme til at påvirke os med.

Som en opfølgning på artiklen om den dybe samtale, er der måske mennesker som du slet ikke ville møde, fordi du ikke søgte det, og var tilbageholdende - og hvad var du så gået glip af?

På denne livsrejse, som vi kun får chancen for at gennemføre én gang, mener jeg at det er uhyre vigtigt at definere, hvordan man vil efterleve denne gave. Hvordan skal jeg træffe de rigtige beslutninger? Hvordan skal jeg behandle mine medmennesker? Og hvordan skal jeg generelt leve for at være lykkelig?

Alle disse elementer er forskellige fra menneske til menneske, og kan indeholde forskellige inputs. Men fællesnævner er, at de definerer hvem du er som person, og hvad din holdning til livet er.

Jeg står i øjeblikket selv foran en skillevej i mit liv, og skal til at træffe den rigtige beslutning. Hver vej har sine gaver og medfølgende overraskelser - det er sikkert, det svære ligger i at skulle finde de små tegn og udfald, som nogle vælger at kalde skæbnen. Det er de mindste faktorer som kan afgøre om du vælger den ene vej frem for den anden, og disse veje kan i sidste ende føre til vidt forskellige steder, med vidt forskellige mennesker og konsekvenser.

Jeg mener - hvor ville den førtidspensionerede alkoholiker være i dag, hvis det ikke var fordi der var glat på fortovet, den morgen han kom for sent op på arbejde, fordi vækkeuret ikke ringede, og han skyndte sig så meget at han endte i en trafikulykke og fik varige men.

ALLE de beslutninger vi tager, vil på en eller anden måde, før eller senere komme til at have en konsekvens i livet, enten for dig selv eller andre - nogle store andre små.

Kom ud og oplev livet, mærk glæden ved at kende til rigtig lykke - fordi du ved hvordan der er på bunden. Kæmp for livet, kæmp en lang kamp resten af dit liv. Man skal lære at kende til dybet, for at kunne se lysningen for enden af den mørke tunnel. Denne erfaring, denne livserfaring får du kun ved at følge dit sind.

Så når du er nede, er der en grund til det, grunden for at du kan lære en livs lektie, som vil styrke dig senere i dit liv. Hvad er det så jeg vil sige med alt det her? - Jo tænk lidt mere over hvem du er, og hvad du vil med det fantastiske liv, som du kun får én gang. Definer for dig selv en levevis og lev derefter, det vil få dig til at føle som et bedre menneske i jagten på lykke!

LEV SÅ LIVET!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce