Connery

Fantino og Bonde vender tilbage i ny podcast

P3-darlingene fra Curlingklubben har fundet sammen igen

Det er ikke til at komme udenom: Maria Fantino og Christian Bonde, bedre kendt fra det populære P3-program Curlingklubben, er et makkerpar uden lige i den danske radioverden. Begge værter tog lytterne med storm og opbyggede et stort og loyalt publikum. Efter de begge annoncerede deres afgang fra Danmarks Radio tidligere i år, har mange været spændte på, hvad fremtiden ville bringe for de to. Nu kan vi endelig løfte sløret: Fantino og Bonde er tilbage i en ny podcast "Fantino & Bonde".

"Fantino & Bonde" bliver en del af en flot portefølje af podcasts hos Bauer Media, der inkluderer "Mørkeland," "Danske Drabssager," "Becks & Svensson," og "GO'NOVA Dagens udvalgte." 

Lytterne i fokus

Et af de primære fokusområder for Fantino og Bonde har været at sikre, at podcasten forbliver gratis for lytterne. "En af vores store prioriteter har været, at vores lyttere kan lytte til vores podcast gratis," siger Christian Bonde, der understreger at der arbejdes på en række eksklusive interviews "P.t. arbejder vi for eksempel rigtig hårdt på at kunne bringe eksklusive interviews med den nye vært på X-factor."

Maria Fantino tilføjer: "Jeg er selv meget glad for, at mit farvel til DR og ja til X Factor ikke betød et farvel til samarbejdet med Christian. Før jeg sagde ja til X Factor, var min største bekymring reelt, hvad der så ville ske med mit og Christians samarbejde - men den bekymring fik Christian gjort til skamme med det samme, da han fuldt ud støttede op og var klar på et nyt eventyr sammen."

Selvom navnet "Curlingklubben" er lagt på hylden, forsikrer værterne, at essensen af det, der gjorde deres tidligere program så elsket, vil blive bevaret. "Det hedder jo ikke Curlingklubben længere, men der vil stadig være ting som faste lyttere vil genkende - fx værterne, og så er der forhåbentligt også lidt til dem som lytter med for første gang" siger Christian Bonde.

Podcasten "Fantino & Bonde" udkommer første gang 6. oktober og vil være tilgængelig på de fleste podcast platforme. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt