Connery

Do you dance?

Fulde mig og en fyr der har studeret dans... se gerne video i bunden!

Som I alle ved, bliver man som drengerøv nødt til at lade op. Jeg lader primært op i hverdagene. Så brænder jeg af i weekenden. Mit liv er egentlig en evig kamp mod vasketøj, at få for lidt, og tøser der forsøger at få mig til at danse!
ANNONCE
Do you dance?
Jeg har egentlig altid ment, at dans er overvurderet. Hvad fanden er der galt i at gå rundt med en fadøl i hånden og spørge "skal vi knalde?".

Den snak havde jeg sidste weekend med en tøs på et diskotek. Grundlæggende var jeg faktisk ude for at lave research til en artikel:"Hvorfor grimme piger altid har lækre veninder, eller er det omvendt?" i stedet endte jeg i en stor diskussion om dans, og hvor meget det betyder for lækre tøser.

Jeg fik på en anstændig måde forklaret hende, at jeg hellere ville danse hjemme i lejligheden. Hendes kommentar var grundlæggende, at jeg skulle lukke røven og "feel the flow!". Jeg ved fandme ikke hvad hun var på den aften, for det eneste der flød var fadøl, og det fik mig ikke til at danse. Ligemeget hvad, så fik jeg ikke noget af hende.

Da jeg spurgte hende, om hun ville danse privat for 1.000 kr. klaskede hun mig én på siden af kinden. Da jeg så råbte "din so", kunne jeg fornemme på drengene, at min brandert var på vej ud i noget skidt. Derfor gik jeg alene hjem.

Grundlæggende er dans fandme noget piger gør, sådan har jeg i hvert fald lært det. Og hvis man er på et rigtig fint diskotek, så kan man få dem til at danse privat helt nøgne for 1.000 kr. Under fine steder går f.eks golddigger stederne Nasa og Luux i Kbh eller La Belle Adult Nightclub her i Århus.

Det store spørgsmål jeg stiller mig selv nu er: Bør jeg begynde at studere dans, og feel the flow - eller skal jeg holde mig til casual sex fra en 2-3 forskellige tøser om måneden?

Min konklusion er: "Rigtige hustlere danser ikke" - men kære læser, danser du?

Ham her har vist haft samme udfordring med dans. Han har i hvert fald nærstuderet lortet!
ANNONCE
Do you dance?
Del

Seneste nyt

Annonce