Connery

Den ultimative temafest: UV maling og farvede kontaktlinser

Er du inviteret til en stor temafest, eller skal du selv afholde en? Så ved du også selv, at kostumet er noget af det allervigtigste, når det kommer til at sikre et gennemført, stilrent look. 

Selv om du har fundet alle de rigtige bestanddele til dit kostume (bukser, smykker, toppe, sko), kan der ofte mangle dét sidste spark, før kostumet sidder lige i skabet. Du kan her læse mere om, hvordan farvede kontaktlinser kan være svaret på det, du har søgt efter – og mere til. 

Du skal være detaljeorienteret

Tit bemærker vi ikke nogen af de mest skelsættende detaljer, når vi ser vores yndlingskarakter på tv’et eller over en streamingtjeneste. Sommetider er det én enkelt lille prik, en fingerring, to forskelligt farvede sokker. En hårlok, der sidder lige, som den skal, kan meget muligt være det, der mangler for at fuldføre dit kostume. 

Bemærk øjenfarven på mange af dine foretrukne, fiktionelle karakterer. Hvis du besidder et par gråblå øjne, og din karakter har grønne eller brune øjne, kommer du aldrig til at ligne karakteren i sin helhed. En af løsningerne på dette er derfor at anskaffe sig et par coole og farvede kontaktlinser

Et par farvede kontaktlinser kan både være skræmmende, sjove eller spændende. Hvis du vælger et par, som ligner dyreøjne, nærmer du dig de mere skræmmende temaer. Et par farvede kontaktlinser, som ligner robotøjne, giver et futuristisk feel, der tager dit kostume til helt nye højder. 

Og til sidst kan et par farvede kontaktlinser, som “bare” er en almindelig øjenfarve, give dig det sidste skub, du mangler, før du kan efterligne en karakter fuldkomment. 

Sørg for de rigtige rekvisitter: UV maling

En anden vigtig ting, du skal sørge for, hvis du selv er vært for en såkaldt temafest, er at der er sørget for lidt aktiviteter - og det skal selvfølgelig være relevant for emnet. Ét par farvede kontaktlinser er måske ikke nok underholdning, hvis alle dine gæster skal have noget spændende at se på.

Fede, brugbare rekvisitter til festen kunne for eksempel være drikkevarer og snacks, der passer til temaet, eller en quiz, som spørger ind til gæsternes viden til netop dit tema. En fed playliste er ofte løsningen til en fest, som hylder de tidligere årtier. UV maling til ravefest er eksempelvis en fantastisk idé - den hjælper både med udklædning OG underholdning. 

Disse rekvisitter kunne også være en grad mere passive. En gæstebog, et spil kort, et spil poker eller lignende kræver ikke så meget af dig som vært, men giver noget, dine gæster kan lege med.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce