Connery

Dansk specialøl vandt bronze ved international ølkonkurrence

Dansk øl når til tops på det internationale marked.

Dansk specialøl vandt bronze ved international ølkonkurrence

Hvis der er noget, danskerne er gode til, så er det at hylde mikrobryggerierne og skabe nogle velsmagende oplevelser med fokus på kvalitet og smag.

Danmarks næststørste bryggerivirksomhed Royal Unibrew lancerede i foråret deres allerførste special-øl på markedet ved navn ’Schiøtz Mørk Mumme’. Ved dette års internationale konkurrence, European Beer Star, også kendt som øllenes Champions League, blev denne danske kreation tildelt en bronzemedalje.  115 eksperter agerede dommere i en blindsmagning af 1.957 forskellige øl fra 45 lande og udvalgte tre vinder i 55 kategorier. Schiøtz Mørk Mumme vandt en medalje i kategorien ”Herb and Spice Beer”.

Glæden er stor hos folkene bag:

”Vi har lagt et kæmpe arbejde i at udvikle vores specialøl helt fra bunden. Gennem hele processen har vi haft et tæt samarbejde med vores brygmestre og kunder. Vi har været igennem hele værdikæden - fra strategi til design - for at udvikle den her unikke øl. Øllen er udviklet og brygget i Danmark, og den er opkaldt efter en person, der har haft stor betydning for dansk ølkultur. Vi er derfor utrolig glade og meget stolte over at modtage medaljen og den internationale anerkendelse”.

Flasken kan fås i en 0,5 l flaske til en pris af 19,00 kr., hvis du skulle være interesseret i at smage dansk bryggerisucces!

ANNONCE
Dansk specialøl vandt bronze ved international ølkonkurrence
Del

Seneste nyt

Annonce