Connery

Danmarks hotteste nye attraktion.

Vi KAN bare ikke holde os væk!

Vejrudsigten melder storm, med orkan vindstød. Klokken er lidt i 13.00, og Esbjerg havn kalder.
Danmarks hotteste nye attraktion.
Meget kan man sige om storm, og det er der jo også mange der kan efter den der var i 1999. Men man kan ikke beskylde ret mange for at have lært noget om hvad der er sikkert og hvad der ikke er.

Jeg var som sagt en af dem der vågede sig ud klokken 13.00 på dagen hvor der jo skulle være storm over landet, og som så mange andre gik turen ned til havnen for at se om der var sket nogen skade eller noget andet der kunne være en smule interesant.

Joo. Der var noget interessant. Der var både vand i stride strømme, og mennesker der trodsede vejret, trodsede afspæringerne og ikke mindst ganske almindelig fornuft. Overalt var der biler i køer der sneglede sig omkring for at se al vandet der fossede ind over kajkanten, biler der trodsede de skilte der var sat midt på vejene for at fortælle at der altså var spærret for kørsel på havnen.
ANNONCE
Danmarks hotteste nye attraktion.
Fodgængere var der også en masse af. Folk der allerede på dette tidlige tidspunkt blev blæst omkuld og stod sidelæns i luften for at holde balancen. Folk med deres børn der skulle se på vandet, der allerede nu var oppe over kajkanten.

Men hvorfor gør vi det? Hvorfor bevæger vi os ud i vejr der bliver os frarådet at bevæge sig ud i. Hvorfor er det så vigtigt at være nede og se det hele på tæt hold og risikere liv og lemmer for at få et bilede eller en historie vi kan vise til vennerne, familien eller total fremmede der efterfølgende bare ryster på hovedet og kalder os åndssvage. Vi kan jo i hvert fald ikke være helt raske oven i roen siden vi gør sådan noget.
ANNONCE
Danmarks hotteste nye attraktion.
Jeg ved det ikke, men faktum er at vi gør det, og det er dumt. Så langt kan vi vel alle blive enige? Jeg er også nødt til at indrømme at det rykker i mig for at komme ned på havnen igen for at se hvad der sker lige nu, og det eneste der holder mig hjemme er at jeg har skabt mig en lille familie, og de er ikke glade for at jeg bevæger mig udenfor.

Fornuften SKAL sejre, drenge og piger, og i skal holde jer indendøre! Det gælder jeres liv!!

Jeg undskylder med det samme for kvaliteten på billederne i galleriet, men jeg havde på grund af vejret svært ved at stå stille.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce