Connery

Creative Zen Aurvana

13 gram lydkvalitet til den kræsne lytter

ZEN Aurvana-høretelefoner fra Creative fjerner 90 procent af støjen fra omgivelserne og gengiver de mindste lyd-detaljer selv ved lav volume
Creative Zen Aurvana
På trods af en vægt på kun 13 gram, tilbyder de nye 'in-ear' høretelefoner fra Creative en lydoplevelse ud over det sædvanlige. AuraSeal noise isolation-teknologien hjælper disse nye høretelefoner til at placere lytteren som midtpunkt i et præcist og detaljeret lydunivers ved at blokere for op til 90 procent af den forstyrrende støj fra omgivelserne. Dette er mere end dobbelt så meget som førende støjreducerende høretelefoner.

Med sine kun 13 gram er ZEN Aurvana In-Ear Earphones de letteste i sin klasse og er perfekte til at forbedre lyden i enhver mp3-afspiller eller bærbar mediaplayer. Udover at bygge på Balanced Armature-drivers, som er blevet udviklet til at give præcis lydgengivelse i høreapparater i den dyre prisklasse, bliver lydbilledet yderligere forstærket gennem brugen af et high-purity oxygen-frit kobber (OFC) kabel og guld-belagte konnektorer for at sikre et rent lydspor og gengivelse af den oprindelige lyd ved afspilning på alle lydniveauer. Resultatet er unik klarhed og den mest præcise lydgengivelse.

'ZEN Aurvana In-Ear Earphones er til alle, der nyder at høre musik uden irriterende baggrundsstøj og passer perfekt til den moderne, mobile livsstil', siger Kristian Gunvald, Nordic Product Manager for høretelefoner hos Creative. 'Aurvana-høretelefonerne er skabt på baggrund af Creative's 20 år lange erfaring inden for lydprodukter og er designet til at give en ultimativ lydoplevelse.'

ZEN Aurvana kort

  • AuraSeal in-ear-designet giver lytteren en total lydoplevelse ved at isolere op til 90 procent at støjen fra omgivelserne, hvilket gør ZEN Aurvana dobbelt så effektive som førende støjreducerende høretelefoner. En positiv effekt ved dette er af musikken kan aflyttes ved lavere volume, hvilket hjælper til at beskytte ørene fra for høj lyd.
  • De ergonomisk designede silikone-ørepropper i forskellige størrelser sikrer en optimal tilpasning til øret og gør ZEN Aurvana behagelige at bruge selv over en længere periode.
  • De effektive og følsomme Balanced Armature-drivers gengiver præcist den oprindelige lyd gennem et 20Hz ~ 20kHz-lydspektrum med en følsomhed på 115dB.
  • Den effektive støjreduktion giver uforstyrret lyd og ZEN Aurvana vejer kun 13 gram (0.46oz), hvilket gør produktet til det letteste i sin klasse.
  • Zen Aurvana indeholder en omfattende pakke af tilbehør, som forskellige størrelser ørepropper (3 størrelser, to par af hver), en fly-adapter, rengøringskit og rejseetui.
     
Zen Aurvana fra Creative vil være tilgængelige fra starten af juli til en vejledende pris på 799 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce