Connery

Brøndby IF - Mestrene

Connery kigger lidt nærmere på de forsvarende mestre.

Brøndby spås en god fremtid i den kommende sæson, ti ud af tolv anførere i Superligaen spår at Brøndby igen vil løbe med pokalen.
Brøndby IF - Mestrene
Champagnen fra sidste sæsons overbevisende resultater er knapt skyllet ned på Vestegnen, før den nye sæson starter. Efter en sæson hvor Michael Laudrups mandskab, som vandt The Double og senest Liga Cuppen, skal der nu igen præsteres på et højt plan - der skal leves op til forventningerne fra fans, medier og ikke mindst klubben selv.

Man siger altid at man ikke må lave ændringer på et mesterhold, dog har der i sommerpausen været enkelte rokeringer, og et par stykker mere forventes at tilkomme - men det kigger vi nærmere på senere.

I afslutningen af sæsonen 04/05 meldte Brøndby ledelsen klart ud at man ikke ønskede at sælge nogle spillere, nu galt det mesterskabet og det ville man satse 100 % på. I dansk fodbold er det imidlertid sådan at man altid komme vil komme til at stå i et dilemma, hvor man på den ene side har de økonomiske mål, og på den anden de sportslige. Brøndby meldte klart ud, at det var de sportslige som man lagde vægt på, dvs. ingen spillersalg. At alt kan ske i fodbold bare beløbet er det rigtige, blev endnu engang bevist da man valgte at sælge klubbens topscorer Thomas Kahlenberg til franske Auxerre for et beløb som anslås til, at ligge på den gode side af 30 millioner.

Brøndbys talentfabrik med Kim Vilfort i spidsen, begynder nu for alvor at vise resultater. Spillere som Thomas Kahlenberg, Daniel Agger og Kasper Lorentzen er alle spillere som spås en stor fremtid. Kahlenberg og Agger har allerede bevist deres værd. Nu mangler den kun 19-årige Lorentzen kun at slå igennem. Han er et meget spændende emne som mange mener, er det største talent i Brøndby siden Brian Laudrup. I de få kampe han har fået på førsteholdet har han vist flotte resultater, senest scorede han i Liga Cuppen i sidste uge. Sidste sæson fik det unge talent ikke så meget spilletid, da man ville satse på de lidt mere rutinerede kræfter, men i år er han lovet mere spilletid.

Udviklingen af spillere som Retov, Elmander og Agger er gået lynhurtigt. Det forventes at klubben kun kan holde på dem i et år eller to, før de ryger afsted til udlandet - og så er det jo godt at have en talentfabrik i ryggen, som er parat til at præsentere nye kommende stjerner.

Den 26 juli skal Brøndby møde georgiske FC. Dinamo Tbilisi i Champions League kvalen. Hvis ikke Brøndby, og dermed dansk fodbold skal ydmyges på samme måde som sidste år, kræver det at man ikke undervurdere denne modstander. Tbilsi er en stærk modstander, som i 90"erne vandt det georgiske mesterskab hele 10 år i træk - klubben har før skabt store resultater i international sammenhæng!

Der venter Brøndby IF. en spændende sæson, som jeg helt sikkert skal følge på tæt hold - faktisk er jeg ved på vej ud af døren, for om lidt møder Brøndby FCM i ligaens første kamp - en kamp som jeg ikke skal gå glip af!

Brøndbys opstilling forventes at blive som flg. for den kommen sæson:

Casper Ankergreen / Karim Zaza

? / Henrik Kildentoft - Per Nielsen / Dan Anton - Daniel Agger / Thomas Hansen - Asbjørn Sennels / Auri Skarbalius

Marcus Lantz / Stefan Schmidt - Martin Retov / Kim Daugaard

Johan Elmander / Johan Absalonsen

Mads Jørgensen / Jonas Kamper - Kasper Lorentzen / ?

Morten Skoubo / Kim Christensen


Tilgang:

Marcus Lantz (Hansa Rostock)

Kim Christensen (Twente)

Allan Olesen (fra lejemål I FC Nordsjællamd)

Auri Skarbalius (fra lejemål i Herfølge)

Afgang:

Thomas Kahlenberg (Auxerre)

Babis Stefanidis (Helsingborg)

David Ousted (udlejet til AB)

Sebastian Svärd (Vitoria Guimares)

Morten Wieghorst (stopper)

Niki Zimling (Esbjerg, efter nytår)

Rygtefabrikken:

Brøndby er stadigvæk på udkig efter to erfarne spillere, måske kunne nogle af disse være et bud?

Andre Bergdolmø (mere)

Mikael Nilsson (mere)

Thomas Rasmussen - (Vil gerne selv til Brøndby men Rostock vil ikke slippe ham)

Martin Ericsson

Jan Kristiansen (Der florer igen rygter om et evt. skfte for jyden, Brøndby må være et bedre udstillingsvindue til udlandet end Esbjerg)

Ulrich Vinzents

Alexander Ødegaard (mere)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce