Connery

Blade Trinity

Og SÅDAN laver man en film for rigtige drenge!

5 ud af 6 stjerner
Blade Trinity
Ny film, ny instruktør, nye højder nået. David S. Goyer, der har skrevet alle blade filmene, instruerer den tredje af slagsen, og gør det med manér!

Opskrift på en succes:

  • Du tager den ondeste neger i hollywood. Wesley Snipes.


  • Krydrer med en af de mest sexede kvinder, der nogensinde har løbet fra en motorsav. Jessica Biel.


  • Kaster den tidligere rapkæftede "læge" Bergen ind i manegen. Ryan Reynolds.


  • Og tilsætter en Ubervamp, der samtidig er lidt mundgodt til pigerne. Dominic Purcell.


  • Det hele blandes godt med en smule handling, lidt flere vampyrer, og nogle slåskampe der får smilet frem på enhver actionfan. Og HEY PRESTO!, instant hit!

    Blade er efterhånden blevet sløset med hvem han slagter, hvilket fører til at han bliver eftersøgt og fanget af politiet, samtidig med at Whistler bliver slået ihjel. Blade bliver dog i sidste øjeblik reddet fra at blive ført ud af politiets varetægt af vampyrer, af Abigal Whistler (gæt hvis datter hun er) og Hanibal King (tidligere vampyr), for igennem resten af filmen at lede efter den første og perfekte vampyr, der er blevet vækket til live for at slå Blade ihjel! Det hele kulminerer selvfølgelig i slutningen med en kæmpe slåskamp, man ikke kan forestille sig blive overgået af nogen film i meget lang tid!

    Som altid, spiller Wesley Snipes en utrolig overbevisende Blade, og man sidder ligefrem og bliver glad for at høre ham sige ordene: "Are you ready to die, mother fucker?"

    Min første tanke om Jessica Biel i rollen som Whistlers datter var noget hen i retningen af: "ja ja, hun har jo alle tiders røv, og en krop man ville slå ihjel for, så hun er jo et udmærket blikfang." Men hun er faktisk en god skuespiller. Sammen med Ryan Reynolds får hun langet en del tæsk ud, og de to passer faktisk ret godt sammen i filmen. Hende i rollen som den alvorlige, og ham som den evigt useriøse, der f.eks. til spørgsmålet om hvorledes deres organisation af vampyrdræbere bliver finansieret svarer:

    "I date a lot of older men!" Hele vejen igennem filmen har han fået lov til at holde stilen der gjorde ham så morsom i serien "To fyre, en pige og et pizzeria.

    Filmen har det hele. Der er det alvorlige, det lidt sørgelige, det sjove, de fede slåskampe, baben, en så "troværdig" historie en film om vampyrer nu kan have og ikke mindst en længde der passer, så man hverken sidder og tænker: "Var det det?" eller "Kom nu, bliv så færdig."

    Har du set de 2 første, SKAL du bare se den her, og hvis du har planer om at ville se dem alle 3, skal du nok se de 2 første før du går i biffen og ser den her, for den er bare så meget federe end dem.

    Er du ikke smuttet i biffen endnu?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce