Connery

Aquazinger [Ugens ting]

Sommeren er ved at være over os, og det sætter gang i væskeindtaget

4 ud af 6 stjerner
Aquazinger [Ugens ting]
AquaZinger eller VodkaZinger, alt efter hvordan man vælger at anskue situationen, er en vandflaske med indbygget "blenderfunktion".
Med den kan du nemlig tilføje frugtsmag efter eget valg, til dit vand.

Beholderen er udført i rustfrit stål og plast, og består af 3 dele: Et låg, en beholder og bunden, der er zinger-modulet.
Zingermodulet er et sæt knive, der hakker whatever frugt du putter i bunden, i små stykker, når du skruer bunden på. Derefter sørger et filter for at den gode smag fra frugten bliver blandet med det indhold du smider i beholderen; vand eller måske vodka.

Idéen er meget god, og faktisk virker det også rigtig godt. Den bedste effekt får man hvis man lader blandingen stå og trække i køleskabet i en halv times tid eller længere, så får smagen nemlig god tid til at sætte sig. At det også er en væsentlig sundere løsning end eksempelvis juice er jo ikke noget man skal græde over. 

Vi har testet Aqua Zingeren, både med vand, som virker rigtig godt. og med vodka, som måske bedst kan bruges til shots - det bliver ihvertfald ikke så smagfuldt at det er rent drinksmateriale.
Beholderen er rigtig god til at holde frugtvandet koldt eller varmt hvis det skulle ønskes, og den kan sagtens holde en hel dag på kontoret.
ANNONCE
Aqua Zinger

Materialer: Rustfrit stål og pladt.
Størrelse: 830 ml
Pris: 24.99 £ eller omkring 220,- dkr
HvorFirebox.com - Aqua Zinger
Del

Seneste nyt

Annonce