Connery

10 ting, jeg har lært som førstegangsbesøgende på Smukfest

Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg ikke er festivalstypen. Udover tre dage på Nibe Festival har jeg altid svoret, at det der med at ligge i telt, ikke komme ordentligt i bad og drikke øl fra man står op, til man går i "seng" i en uge i træk slet ikke var mig. Men da jeg fik muligheden for at komme med på Smukfest, tænkte jeg alligevel, at jeg var nødt til at prøve det. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde, for åbenbart viser det sig, at det der festival lige er mig alligevel. Og hvis du også går og tvivler på, om du alligevel skal bide dine fordomme i dig og smutte afsted på Smukfest næste år, så vil jeg her dele de erfaringer, jeg gjorde mig som førstegangsbesøgende på Smukfest. 

10 ting, jeg har lært som førstegangsbesøgende på Smukfest 

1) Du kan ikke planlægge alt, så du kan lige så godt lade være med at prøve.

2) Sommetider er den koncert, du aldrig havde troet, du ville se, den fedeste - sådan havde jeg det med DJ Snake, som gjorde det fantastisk.

3) De bedste (og sprødeste!) pommes får du i kiosken på Boldbanerne. For 50 kroner får du en kebab mix, hvor du selv må kaste alt den dressing på, dit hjerte begærer.

4) De knap så gode (og dyreste) pommes får du ved 'Friske Pommes Frites' tæt på indgangen. For 50 kroner får du et lille bæger pommes, som desværre ikke levede op til forventningerne - selv i min brandert. 

5) Du kan godt tage tre personer afsted og stadig ende i en virkelig nice camp alle dage - folk er bare utrolig venlige og smukke på Smukfest. 

6) Hvis du er kommet til at købe en dårlig hvidvin, kan du hælde lidt shots og saftevand i. Det smager stadig forfærdeligt, men det kan lade sig gøre.

7) Toiletterne var ikke så klamme som frygtet - det gjorde I faktisk ret godt, Skanderborg!

8) Hvis du er kommet til at smide din pakke med rugbrød i solen, så det smuldrer, kan du smide det i en kop, toppe med makrel og mayo, og så har du et ganske udmærket måltid. 

9) Regn på en festival er aldrig sjovt. Men på trods af regn en enkelt dag, var Bøgeskoven stadig smuk og ikke (meget) mudret. 

10) Jeg ér åbenbart en festivalstype. 

Vi ses næste år, Skanderborg!

Del