Connery

10 idéer til en første vinter-date

"Ikke et ondt ord om kaffe(!), men sommetider kan det være sjovt at lave noget lidt anderledes"

Når man skal på en første date, er der mange ting, der skal tages hensyn til. Hvad skal man tage på? Hvad skal vi tale om? Bliver der akavet stemning? Skal jeg give en krammer eller et håndtryk, når vi siger hej? Hvad skal vi egentlig lave? Sommetider kan sidstnævnte falde lidt i baggrunden, og man ender hurtigt på den lokale café til en kop kaffe. Ikke et ondt ord om kaffe(!), men sommetider kan det være sjovt at lave noget lidt anderledes. Både fordi forandring fryder, men også fordi samtalen sommetider flyder lidt lettere, når I laver noget sammen. Og nu når det er vintertid, er der selvfølgelig et par ting, der er udelukket - men det medbringer også et par ekstra muligheder. Vi har samlet 10 til dig her, så du med sikkerhed bliver populær på den første date!

1) Stå på skøjter

Det er pisse koldt udenfor, ja, men vi kan lige så godt få det bedste ud af det! Smut hen på den lokale skøjtebane og tilbring et par timer på glatis. 

2) Kælke 

Er jorden tildækket af sne? Så skal I selvfølgelig ud at kælke! Hiv kælken med hen på den største kælkebakke, I kan finde, og find jeres indre børn frem - jeg garanterer, det bliver sjovt!

3) Bag

Inviter hende hjem til en omgang den store bagedyst, hvor I giver jer i kast med hjemmebag. Omkring juletid er småkager og pebernødder oplagte, men til februar er fastelavnsboller et sikkert hit. Og så skal I selvfølgelig spise det sammen efterfølgende!

4) Julemarked

Gå en tur i de mange julelandskaber, der dukker op her i december. Kig på de fine lys og kom i julestemning. 

5) Drik gløgg eller anden varm drik

Vi går altid ud til en kop kaffe eller en øl - hvorfor ikke et glas gløgg til juletid? Det emmer af jul og hygge, og alkoholen varmer og giver godt humør.

6) Vinterbade

Okay, indrømmet: Den er lidt risikofyldt. Måske skal du lige spørge hende, før I kaster jer ud i denne, men er hun med på den, er det en date, der helt sikkert vil bryde isen. Og så kan I jo varme jer i saunaen bagefter..

7) Bowling 

Når vejret bliver for koldt, må I jo rykke indendørs. Og hvad er bedre end en gang bowling? De grimme sko er altid en god start, og derefter vil snakken sikkert køre uden problemer.

8) Brætspil

Der er virkelig ikke meget, der slår et godt, gammeldags brætspil. Ejer du ingen, så smut på brætspilscafé. De har ofte et kæmpe udvalg, og så er det en super hyggelig måde at lære hinanden at kende på.

9) Filmaften

Den her er lidt farlig på en første date, for hun mistænker dig hurtigt for en omgang Netflix and chill. Sørg for at eksplicitere, at der altså ér tale om filmhygge. Fx julefilm. Hvis hun ved, hvad hun går ind til, så er hun måske mere sikker på, at du ikke har (alt for) lumske bagtanker. 

10) Lav mad sammen

Selvom det er hyggeligt og lækkert at gå ud at spise, så indbyder det kolde vejr sommetider mere til at hygge hjemme. Handl ind til et lækkert måltid, som I så skal lave og selvfølgelig spise sammen. Det giver jer også helt automatisk noget at snakke om, og så får du da også lige observeret hendes cooking skills. 

God date!

via GIPHY

Del