Connery

PlayStation 5: Priser og lancering

Playstation er klar til julegaming - så længe lager haves

Konsolkrigen er for alvor i gang, og kampen om brugernes opmærksomhed i den næste generation af spillekonsoller er for alvor trukket op af henholdsvis Microsoft med Xbox Series X og Sony PlayStation 5.

Efter sidste uges aggressive prissætning af den kommende Xbox, var Playstation ude med en livestream, der leverede en tour de force i eksklusive titler - og en pris.

Det der er med konsollerne, er at producenterne ofte prissætter konsollerne enten med minimal fortjeneste eller et tab - fordi pengene tjenes andre steder - på spil og services.

Forhandlerlinks opdateret 18/11

Info: ProShop er officiel online forhandler af PlayStation 5 (Reklamelink)

Coolshop er også forhandler, og bør have konsollen når den er lagerførende

Bilka har netop annonceret via deres Bilka Plus app, at de får en sending konsoller i onllne - disse sælges fra 19/11 og sættes til salg mellem 12.00 og 13.00

ANNONCE
PlayStation 5: Priser og lancering

PlayStation 5 kommer i to versioner, samme hardware, men en version med fysisk disk-drev og en ren digital version, hvor muligheden for at benytte fysiske skiver er "sparet væk".

- PlayStation 5 får en vejledende salgspris på 499 euro. 

- PlayStation 5 Digital Edition lander på 399 euro.

Prissætningen placerer de to kommende konsoller i ren øjenhøjde når det kommer til de bedst gearede konsoller, og det betyder at alle andre parametre nu er i spil, for at vinde brugernes kærlighed.

ANNONCE
Miles Morales - Gameplay

For PlayStation betyder det et massivt sats på eksklusive titler, der ikke kan spilles andre steder.

Flere af de titler kender vi allerede, og Spiderman: Miles Morales indleder slaget på lanceringsdagen.

En af Sonys helt store spilfranchises lavede også en lille "halløjsa" under præsentationen: Der kommer en opfølger til det ultra populære God of War fra 2018, med teksten "Ragnarok" og årstallet 2021, er der lagt i ovnen til en efterfølger af de helt store, tidligt i PS5's levetid.

PlayStation 5 lanceres på udvalgte markeder som USA og Japan den 12. November 2020, men her i landet må vi vente en uge ekstra: Sæt kryds i kalenderen den 19. november! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt