Alle Connery.dk’s sider er beskyttet efter Lov om Ophavsret.

Billedekreditering:
De fleste billeder vi har brugt på magasinet Connery.dk er købt hos shutterstock.com,istockphoto.com  eller taget af vores fotograf Christian Grüner. Billederne må ikke anvendes på andre sites end Connery.dk, og du må derfor ikke kopiere disse.

Kopiering og lignende fra Connery.dk
Du må ikke kopiere vores billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra Connery.dk beder vi dig kontakte redaktionen@connery.dk

Papirprint af Connery.dk er til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12 dette gælder også screendumps uden forudgående aftale.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra Connery.dk

Links
Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på www.Connery.dk. Du må dog kun linke så længe Connery.dk IKKE fremtræder i et udenfor Connery.dk domænes frame, og det er heller ikke tilladt at etablere ’dybe’ links til vores fotografier og grafik.

Connery.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som Connery.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på redaktionen@connery.dk

Ansvarshavende redaktør på Connery.dk
Jakob Neua Nørgaard
Mail: jn@connery.dk
Telefon: 31400 410

Connery.dk drives af
Connery ApS
Østergade 47A-B
9400 Nørresundby

Tilbage til toppen