Connery

Panasonic er klar med 4K, buer og Firefox OS til dit nye tv

Tålmodighed er en dyd, og sent er bedre end aldrig

Panasonic har ikke været helt så hurtigt ude med den nye generation af high-end tv som konkurrenterne, men nu har de rørt på sig.

Det betyder at Panasonic nu lancerer 11 nye tv-modeller i europa, og blandt dem har vi både 4K, Firefox operativsystemer og flotte buer.

Topmodellen hedder CR850, et 4K UHD tv, med 1600 Hz Blacklight motion rate og quadcore processor, som er tilgængelig ti 45" og 65".

Nøjagtige farver og kontraster

Ny teknologi maksimerer farvekvaliteten af skærmene ved at kombinere professionel processorkraft fra en Studio Master Processor med Wide Colour Phosphor-paneler til langt mere nuancerede og naturlige toner, end hvad du får med traditionelle LCD-skærme. Teknologien kombinerer avanceret LED-baggrundsbelysning med et nyt farvefilter, der leverer op til 98 procent af det ideelle farvespektrum, som de store filmselskaber har sat som standard.

Kontrast er et vigtigt nøgleord for Panasonics nye tv-modeller. Med Local Dimming Pro (CR850 og CX800) kan kontrasten forbedres ved at justere særskilte områder i lysdioderne enten langs kanten eller bagsiden af panelet. Alle elementer i billedet, fra skyggedetaljer til skarphed og farver, nyder godt af at have en rig og god lyskilde. CX800 og CR850 leveres med et Super Bright-panel og en skærm, der anvender nye LCD-celler og opnår en bedre lysstyrke uden at kræve meget strøm. CX750-serien kommer også med Super Bright IPS-paneler, som giver god lysstyrke, farve, kontrast og bedre betragtningsvinkler.

ANNONCE

De nye topmodeller fra Panasonic, forventes at være i handlen til august. 

Del

Seneste nyt

Annonce