Connery

The Acolyte: Næste live-action Star Wars serie har fået sin endelige trailer

May the 4 havde selvfølgelig nyt fra Star Wars

The Mandalorian er færdig. The Book of Boba Fett var en engangsaffære, og Ashoka og Andor mangler vi stadig at høre mere til. Med enkelt Mandalorian solofilm, er der ikke en helt masse på tapetet i Star Wars land.. Eller kan det nu være rigtigt?

Som Star Wars fans er opmærksomme på, er den 4. maj (May the fourth be with you) en tilbagevendende mærkedag i franchiset, og årets dag havde også nye godbidder med til hungrende fans. 

Datoen passede med lanceringen af første sæson af animationskortfilmene i "Star Wars: Tales of the Empire", og en række spilnyheder omkring Fortnite-samarbejdet blev lancert, sammen med flere andre samlerfokuserede lanceringer. 

ANNONCE
Star Wars: The Acolyte - The Acolyte: Næste live-action Star Wars serie har fået sin endelige trailer Star Wars: The Acolyte

Men vi fik også den endelige trailer til den næste Star Wars live-action serie: The Acolyte.

Den kommende serie lander på Disney+ den 4. juni, med en premiere der lancerer de første to afsnit. 

Serien finder sted i perioden hvor Højrepublikken spiller brede, indplaceret umiddelbart i 100 år før begivenhderne i Episode 1: The Pantom Menace. 

I serien følger vi en Jedi Master (lee Jung-jae) der undersøger en række forbrydelser, der leder ham ned af et tungt spor mod den mørke side af Kraften.

Tjek traileren her: 

ANNONCE
Trailer: The Acolyte
?si=knK76BqWEfd8eiuq
Del

Seneste nyt