Connery

Samsung Galaxy S5 - UHD Video er awesome!

Vi har fuld gang i at få det færdige review af mobilen klar. Her er en forsmag

Den nye Galaxy S5, har et par hovedfeatures der er virkelig fede. Glemt alt om fingeraftryksaflæseren - Vi er mere imponerede over kameraet: UHD optagelser er for vilde!!
Samsung Galaxy S5 - UHD Video er awesome!

Samsungs nye kamera, er et 16 megapixels af størrelsen, i en ganske fornuftig CMOS Sensor. Mesterstykket er muligheden for at optage UHD-video (4K)


Samsung Galaxy S5 er udstyret med et kamera, der virkelig er et godt udstyrsstykke. Softwaren er rigtig god, dog led det minus at det tager længere tid at skyde et billede i mørke, end man er vant til - til gengæld bliver det bedre.   
 

Men altså; kameraet optager i UHD, og hvis du har en skærm der kan følge med, kan du tjekke opløsningen og detaljegraden i videoen herunder (Som jeg optog, da Viborg FF rykkede AGF med 3-0!) 4K opløsningen gør det muligt at lave op til 4x digital zoom, hvor du ikke ryger under HD kvalitet! Mmh zoom...

ANNONCE

Samsung S5 er også modstandsdygtig overfor støv og vandstænk, hvilket gør kamerafunktionen anvendelig i et utal af sjove situationer (Ultra HD på stranden, anyone?)

Vi vender snart tilbage med en grundig gennemgang af monstertelefonen - Indtil da kan du tjekke specs på den her: Samsung

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce