Connery

Nyt fra Microsoft Surface

Alle troede de havde luret hvilken vej Microsoft ville gå, men...

Her til aften afholdte Microsoft et pressevent i New York. Hvad de ville præsentere holdte de ind til kroppen - vi var klar over det var i Surface divisionen, men mange gættede på at det var en Surface Mini - Not true!

I stedet valgte vinduefabrikken at annoncere næste generation af Surface Pro; Surface Pro 3!
ANNONCE
Nyt fra Microsoft Surface
Hvis du skulle have misset vores test af Surface Pro 2, finder du den her. Surface Pro-serien er storebror til dne almindelige Surface, der er en Windows tablet. Surface Pro er en ulv i fåreklæder, og med det rette udstyr kan den mere end rigeligt gøre det ud for en gennemsnitlig arbejdsstation, plus det løse. 

Surface Pro 3, skulle efter sigende overflødiggøre den større laptop, i højere grad end forgængeren. Lad os kigge nærmere på hvorfor.
ANNONCE
Nyt fra Microsoft Surface
Surface Pro 3, er som forgængeren stadig en lækker indpakket lille sag, klædt i magnesium, og vejer stadig under et kilogram. 
Af forbedringer lyder følgende:

Størrelsen er blevet øget til 12" - fuld hd, selvfølgelig
4 generations Intel Processor, op til I7
Op til 8 GB ram, 
Fra 64 - 512 GB SDD
Kickstanden har nu ENDNU flere positioner
Surface 3 Type cover. 
..og flere andre justeringer.
ANNONCE
Microsoft mener de har skabt den optimale hybrid mellem PC og tablet, og hvis forbedringsniveauet fra de øvrige Pro-modeller holder ved, er vi tilbøjelige til at tro dem:

Med Surface Pro 3 har vi skabt et produkt, som dækker alle de behov, du som tablet- og pc-bruger har – takket være den større skærm, den lave vægt og de bedste chips fra Intel. Hvis jeg var studerende eller blot på udkig efter en ny pc, så ville Surface Pro 3 være mit valg. Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et produkt, som vi ved, at vores brugere vil kunne få fuldt udbytte af, og som giver uanede muligheder for at være produktiv, kreativ og innovativ,” siger Martin Thorning Hansen, der er divisionschef for Windows og Surface i Microsoft Danmark.

Surface Pro 3 bliver tilgængelig i DK til august, og de oplyste vejl. priser spænder fra 6.199 - 15.149 kroner, fra mindste til største model - Men så er du også vildt kørende.

Vi venter i spænding!

Fun-fact: Vidste du at både BMW og Möet Henessy har valgt at bruge Pro 3, som deres professionelle it-løsning?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce