Microsoft lancerer Surface Laptop

Næste skridt i Surface-serien3. maj, 2017 - kl. 10:25
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Microsoft annoncerede i går deres kommende Surface Laptop. 

Det seneste tiltag i Surface-serien, tager skridtet væk fra den eksisterende Surface tablettankegang, og er altså først og fremmest en laptop, som navnet så fint antyder. Det er dog ikke den første i serien - Microsoft Surface Book, så dagens lys for halvandet års tid siden, men var evigheder om at ramme det danske marked. Surface Laptop er dog klar til Danmark fra første færd. 

Surface Laptop er ret beset en ultrabook: Tynd, letvægtsmaskine udført i lækre materialer og udstyret med god hardware. Den vejer 1.25 kilo, er 14,4 mm tyk, udstyret med 13.3" PixelSense skærm (2256x1504 pixel) og viderefører en række af designtrækkene fra de tidligere Surface-maskiner. Kabinettet er anodiseret aluminium, og tastaturet er beklædt med alcantara(!) 

I hjertet af maskinen kan man vælge 7. generation intel I5 eller I7 processor, 4 - 16GB RAM, 128GB - 1TB SSD. Batteriet understøtter 14,5 timers videoafspilning og grafikken er Intels onboard Graphics 620.

Alt i alt en rigtig lækker opsætning. 

 

Prisen starter i 8.799 kroner, og maskinen kan købes fra den 16. maj. 

 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen